Kemin lyseon lukio sijaitsee kaupungin keskustassa. Keskeisellä paikalla sijaitseva koulurakennus tarjoaa viihtyisän opiskeluympäristön. Aktiivinen opiskelijakuntamme järjestää paljon tapahtumia, jotka lisäävät yhteisöllisyyttä ja kouluviihtyvyyttä. 

Opetustarjontamme on monipuolista. Valittavana on mielenkiintoisia koulukohtaisia opintoja, ja lukiodiplomeja voi suorittaa useassa aineessa. Kielitarjontamme on laaja: valittavana on englannin ja ruotsin lisäksi A-saksa, B2-saksa ja -ranska ja B3-saksa, -ranska, -espanja ja -venäjä. Lisäksi on mahdollista opiskella japanin alkeet. 

Kaksoistutkinnon suorittaminen Kemin lyseon lukiossa on mahdollista. Teemme myös yhteistyötä alueen muiden lukioiden sekä korkeakoulujen ja paikallisten yritysten kanssa. Koulullamme on mahdollisuus osallistua kansainväliseen toimintaan niin oppitunneilla kuin erilaisissa projekteissakin. Opintoihin voi sisällyttää monenlaisia suorituksia, kuten urheiluvalmennuksen, musiikin teoriaopinnot tai aktiivisuuspassin.

Henkilökuntamme tekee opiskelijoiden kanssa yhdessä työtä oppimisen ja hyvinvoinnin edistämiseksi.  Koulullamme työskentelee myös koulunuorisotyöntekijä.

Perjantaina 28.10.2022 vietetään Kemin lyseon lukion 125-vuotisjuhlaa.

Alla Kemin lyseon lukion esittelyvideo