Kemin lyseon lukio on noin kolmensadan opiskelijan oppilaitos kaupungin keskustassa. Lukiolaisten lisäksi koulussa opiskelee myös aikuisten perusopetuksen ryhmiä.

Perinteikäs, keskeisellä paikalla sijaitseva ja juuri peruskorjattu koulurakennus tarjoaa viihtyisän opiskeluympäristön. Henkilökuntamme tekee opiskelijoiden kanssa yhdessä työtä heidän oppimisensa hyväksi.

Opetustarjonta on monipuolista. Valittavana on lukuisia mielenkiintoisia koulukohtaisia kursseja. Laajan kielitarjonnan takaamiseksi teemme yhteistyötä alueen muiden lukioiden kanssa. Lukiodiplomeja voi suorittaa useassa aineessa.

Kemin lyseon lukion kansainvälinen toiminta on vakiintunutta. Koulumme kehittää voimakkaasti korkeakoulu- ja yritysyhteistyötä.

Vireä ja aktiivinen opiskelijakunta järjestää lukuisia tapahtumia, jotka osaltaan lisäävät yhteisöllisyyttä ja kouluviihtyvyyttä. 

Valokuvia lauantain 29.8. lakkiaisjuhlasta

Kemin Kuvaamon Mika Ahonen kuvasi Kemin lyseon lukion lakkiaisjuhlan. Valokuvat ovat katsottavissa oheisesta linkistä 30.9. saakka. Ylioppilaat perheineen voivat halutessaan tilata kuvista printtikuvia.