Tämä 3.3.2020 laadittu saavutettavuusseloste koskee www.kemi.fi-sivustoa. Digipalvelu eli sivujen järjestelmä itsessään täyttää kaikki saavutettavuusvaatimukset.

Sivut on rakentanut AA-saavutettavuustason mukaisesti verkkopalvelujen toteuttaja Kemin kaupungin toimeksiannosta. Sisällöstä vastaa Kemin kaupunki.

Sivuilla saattaa olla kolmannen osapuolen sisältöä, kuten iframe-upotuksia, jotka eivät täytä saavutettavuusvaatimuksia.

Pääsääntöisesti Kemin kaupungilla ei myöskään ole voimavaroja tekstittää videoita, joita julkaistaan lähinnä kaupungin youtube-kanavalla sekä sosiaalisen median kanavissa.

Osassa sivuille ladatuista pdf-tiedostoista ei ole huolehdittu saavutettavuuskriteerien täyttymisestä. Tämän puutteen pyrimme korjaamaan niin pian kuin mahdollista.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi!

Voit ottaa yhteyttä sähköpostiosoitteeseen nettivelhot@kemi.fi tai täyttää lomakkeen.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään. 

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi  
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000