Tervetuloa Kemiin – elinvoimaiseen merenrantakaupunkiin, jossa potentiaaliset yritysalueet ja laadukkaat palvelut kohtaavat ainutlaatuisen logistisen sijainnin tarjoaman mahdollisuuden!

Etsitkö liiketoimintamahdollisuuksia tai harkitsetko sijoittumista Kemiin? Olemme täällä auttaaksemme sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivat tilat ja tontit yritystoiminnallesi. Elinkeinopalvelumme tarjoavat laajan asiantuntemuksen ja kokemuksen alueen yrityskentästä.

Yrityksen menestyksen kannalta on tärkeää löytää oikeat tilat ja resurssit, mutta myös huomioida henkilöstön hyvinvointi ja asettuminen uudelle paikkakunnalle. Siksi palvelumme keskittyy kokonaisvaltaisesti yritysten tarpeisiin ja tukee niin yrityksiä kuin heidän henkilöstöäänkin.

Asiakkainamme ovat pääasiassa yritykset, yrittäjät, yrittäjyydestä kiinnostuneet sekä tapahtumajärjestäjät, ja pyrimme tarjoamaan heille parhaat mahdolliset toimintaedellytykset menestymiseen ja työpaikkojen luomiseen Kemiin.

Elinkeinopalvelumme toimivat tiiviissä yhteistyössä kaupungin asiakaslähtöisen kaavoitustoiminnan kanssa varmistaakseen vahvat edellytykset yritystoiminnan aloittamiselle ja laajentamiselle. Tarjoamme myös yritysneuvontaa Business Kemin kokeneilta yrityskehittäjiltä, jotka auttavat niin aloittavia yrittäjiä kuin jo olemassa olevia yrityksiä kehittämään toimintaansa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan luomaan menestystarinoita!