Kemi on elinvoimainen merenrantakaupunki, jossa sijaitsevat vetovoimaiset ja potentiaaliset yritysalueet sekä laadukkaat julkiset ja kaupalliset palvelut. Kaupungin vahvuuksiin kuuluu erinomainen logistinen sijainti Ruotsin rajan läheisyydessä, jonka lisäksi Kemi on Pohjois-Suomen alueellinen logistinen risteyskohta. Käytössä ovat kaikki tärkeimmät logistiikan kanavat: lentokenttä, rautatiet, satama ja moottoritie. Juuri sijainti on mahdollistanut kansainvälisen yritysympäristömme!

Kemin kaupungin elinkeinopalvelut tarjoavat asiantuntemusta liiketoimintamahdollisuuksien selvittämisessä ja alueelle sijoittumisessa. Autamme löytämään Kemiin sijoittuville yrityksille tarkoituksenmukaiset tilat ja tontit toiminnan harjoittamiseen. Huomioimme palvelussamme kokonaisvaltaisesti yritysten ja heidän henkilöstönsä asettautumisen paikkakunnalle. Asiakkainamme ovat pääasiassa yritykset, yrittäjät, yrittäjyydestä kiinnostuneet sekä tapahtumajärjestäjät. Elinkeinopalvelut toimivat yhdessä kaupungin asiakaslähtöisen kaavoitustoiminnan kanssa luoden vahvat edellytykset sekä yritystoiminnan aloittamiseen että laajentamiseen. Haluamme olla yhdessä alueen yrityksien kanssa luomassa mahdollisimman hyvät toimintaedellytykset menestyä ja luoda pysyviä työpaikkoja Kemiin.

Business Kemin yrityskehittäjät auttavat aloittavaa yrittäjää yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa sekä jo olemassa olevia yrityksiä kehittämään toimintaansa.