Haluamme olla luomassa yhdessä alueen yrityksien kanssa mahdollisimman hyvät toimintaedellytykset menestyä ja luoda pysyviä työpaikkoja Kemiin. Etsimme aktiivisesti uusia yrityksiä, yrittäjiä ja muita elinvoimaa lisääviä tekijöitä kaupunkiimme!

Yrityspalvelujen avulla haluamme auttaa aloittavaa yrittäjää yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa, kehittämään jo olemassa olevia yrityksiä sekä löytämään Kemiin sijoittuville yrityksille tarkoituksenmukaiset tilat ja tontit toiminnan harjoittamiseen.

Kemin kaupunki on sitoutunut kestävän kehityksen edistäjä ja Kemi on johtava bio- ja kiertotalouden osaaja. Monipuolinen ja elinvoimainen elinkeinorakenne luovat Kemistä viihtyisän ympäristön asua ja yrittää. Kemin elinkeinopalveluista saa asiantuntemusta ja apua yritysten kehitys- ja kasvupalveluihin, toimintaympäristön kehittämiseen, markkinointiin ja kaavoitukseen liittyvissä asioissa. Asiakkainamme ovat pääasiassa yritykset, yrittäjät sekä yrittäjyydestä kiinnostuneet ja tapahtumajärjestäjät.

Kemissä sijaitsevat vetovoimaiset yritysalueet, sekä laadukkaat julkiset ja kaupalliset palvelut. Kaupungin vahvuus on erinomainen logistinen sijainti, joka on mahdollistanut alueelle kansainvälisen yritysympäristön.

Kaupungin asiakaslähtöinen kaavoitustoiminta luo vahvat edellytykset sekä yritystoiminnan aloittamiseen että laajentamiseen.