Lisää yhteisöllisyyttä! Vähemmän yksinäisyyttä! Kemikammari on kaikille avoin kohtaamispaikka.

Kemikammari avautuu Merivan toimintana työikäisille

Meriva avaa Kemikammarin kesäkuuksi 2020.
Kammari on auki normaalia lyhemmin aukioloajoin eli klo 9 – 11.
Lisäksi päivittäin ulkoillaan yhdessä Kammarin henkilöstön kanssa sään salliessa kello 12 – 13. Toiminta on tarkoitettu työikäisille.

Ikäihmisten osalta Kemikammarin toiminta on edelleen toistaiseksi suljettuna. Heinäkuun Kammari on kiinni kuten normaalistikin.

Jotta kaikki sujuisi hyvin ja turvallisesti, Kammarilla noudatetaan seuraavia THL:n ohjeita ja suosituksia:

Kemikammariin tullaan vain terveenä ja käsihygieniasta huolehditaan hyvin. Näin ei tartuteta muita kammarilaisia. Kemikammarilla pidetään noin 2 metrin turvavälit, joiden mukaisesti myös istuimet on aseteltu. Siksi kävijöiden määrää joudutaan rajaamaan enintään 20 henkilöön, ja ovi voi olla välillä kiinni.

Tervetuloa Kemikammarille!

Kemikammarista saa neuvontaa ja opastusta vaikkapa etuuksien hakemiseen tai palvelujen hankkimiseen. Palveluneuvoja ohjaa ja avustaa sinua maksutta.

Kemin kaupunki ja Meriva-säätiö toimivat yhdessä Kemikammarissa.

Ohjelmassa on teematapahtumia, liikunta- ja harrastuspiirejä, asiantuntijaluentoja, retkiä. Kävijät osallistuvat tapahtumien ideointiin ja ovat mukana järjestelyissä. Palvelujaan ovat vierailleet esittelemässä muun muassa sosiaalityön sekä työ- ja elinkeinotoimiston väki.

Kemikammari julkaisee ohjelmansa kuukausittain.

Kaikkiin tapahtumiin voi tulla ilman ilmoittautumista tai pidempää sitoutumista. Tarkoituksena on lisätä hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Kävijöillä on mahdollisuus kahvitella omakustannushintaan.