Lisää yhteisöllisyyttä! Vähemmän yksinäisyyttä! Kemikammari on kaikille avoin kohtaamispaikka. Se on avoinna arkisin kello 9-11 ja 12-15.

Kemikammari toimii toistaiseksi Meriva-säätiön Stean rahoittaman toiminnan ja Kemin kaupungin digineuvonnan voimin. Senioripalvelupiste ei toistaiseksi ole auki koronatilanteen takia. Viikoittaisesta ohjelmasta julkaistaan tiedote, jota pääsee lukemaan sivun oikean laidan ajankohtaista palstalta.

Kaikenikäiset voivat oman harkintansa ja terveydentilansa mukaan tulla mukaan toimintaamme.

Jotta kaikki sujuisi hyvin ja turvallisesti, Kammarissa noudatetaan seuraavia Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n ohjeita ja suosituksia:

  • Tullaan vain terveenä ja käsihygieniasta huolehditaan hyvin.
  • Pidetään 1–2 metrin turvavälit, joiden mukaisesti myös istuimet on aseteltu.

Kemikammarista saa neuvontaa ja opastusta vaikkapa etuuksien hakemiseen tai palvelujen hankkimiseen. Palveluneuvoja ohjaa ja avustaa sinua maksutta.

Kemin kaupunki ja Meriva-säätiö toimivat yhdessä Kemikammarissa.

Ohjelmassa on teematapahtumia, liikunta- ja harrastuspiirejä, asiantuntijaluentoja, retkiä. Kävijät osallistuvat tapahtumien ideointiin ja ovat mukana järjestelyissä. Palvelujaan ovat vierailleet esittelemässä muun muassa sosiaalityön sekä työ- ja elinkeinotoimiston väki.

Kemikammari julkaisee ohjelmansa kuukausittain.

Kaikkiin tapahtumiin voi tulla ilman ilmoittautumista tai pidempää sitoutumista. Tarkoituksena on lisätä hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Kävijöillä on mahdollisuus kahvitella omakustannushintaan.