Kaikukortti jatkaa Kemissä 2020

Kortteja on alettu jakaa tammikuun puolivälissä. Vanha kortti ei enää kelpaa, vaan joudut hankkimaan uuden. Saat sen samasta paikasta kuin edellisenkin korttisi.

Jakopaikat näkyvät alempana tällä sivulla. Numerointi on uusi, samoin voimassaoloaika, joka päättyy 31.12.2020. Muuten kortti näyttää samalta. Käyttökohteetkin ovat toistaiseksi samat.

Kiinnostaako kulttuuri?

Kulttuuri kuuluu kaikille. Kaikilla ei kuitenkaan ole varaa hankkia lippuja esimerkiksi museoon, teatteriin tai konserttiin. Ratkaisuksi tähän on kehitetty Kaikukortti.

Mikä on Kaikukortti?

Kaikukortilla voit hankkia maksuttomia pääsylippuja vaikkapa festareille, teatteriin tai konsertteihin. Kortti on henkilökohtainen eikä se maksa mitään. Kaikukortti on voimassa vuoden kerrallaan.

Palvelussa on useita muitakin kuntia mukana. Seuraa valtakunnallista tarjontaa! Kaikukorttisi käy muissakin Kaikukortti-kaupungeissa. Muista siis ottaa korttisi mukaan, jos matkustat.

Kuka voi saada Kaikukortin?

Voit saada Kaikukortin,

 • jos olet Kaikukortti-toiminnassa mukana olevan kemiläisen sosiaalipalvelun asiakas
 • sinulla ei tiukan taloudellisen tilanteen vuoksi ole rahaa pääsylippuihin
 • olet vähintään 16-vuotias

Mistä Kaikukortin saa?

Kaikukorttia jakavat kemiläiset sosiaali- ja terveysalan toimijat asiakkailleen;

 • Kehitysvammapalvelut, Leipätehdas, Sankarikatu 7, yhteyshenkilö Sirpa Niskala
 • Kemin kaupungin työllisyyspalvelut, Valtakatu 26, yhteyshenkilö Eeva Turulin
 • Kemikammari, Keskuspuistokatu 1, yhteyshenkilö Susanna Ukonaho
 • Mielenterveystoimisto, Kauppakatu 5 A, yhteyshenkilö Kielo-Maria Kekki
 • Mikseri, Valtakatu 22, 3. kerros, yhteyshenkilö Johanna Axelsson
 • Sosiaalitoimisto, Keskuspuistokatu 30, yhteyshenkilö Heidi Närhilä
 • Suomen Punainen Risti, vastaanottokeskus, yhteyshenkilö Heli Salmi
 • Vammaispalvelut, yhteyshenkilö Anne Kulju
 • Yhdessä ry, Keskuspuistokatu 21, yhteyshenkilö Kirsi Anttila

Kysy rohkeasti ja pyydä oma korttisi henkilökunnalta. Kaikukortin saamiseksi sinun ei tarvitse todistaa tulojasi. Kortinsaajista kerätään vain yleisiä tietoja, kuten syntymävuosi ja sukupuoli sekä tieto mahdollisesta työttömyydestä tai eläkeläisyydestä. Henkilökohtaisia tietoja ei kerätä eikä tallenneta minnekään.

Mihin Kaikukortti käy?

Kaikukortilla voit hankkia lipun Kemissä kaupunginteatterin näytöksiin. Kortti käy myös kaupunginorkesterin, Meri-Lapin Jousikvartetin sekä Oratorio-kuoron konsertteihin. Kemin Jalokivigallerian pääsylippuja voi myös tiedustella Kaikukortilla.

Kemin kaupunginkirjaston kaukopalvelu on hankkeessa mukana. Kemin Taidemuseo ja Historiallinen museo ovat toistaiseksi maksuttomia.

Kaikukortti käy myös uimahallilla 31.10.2020 saakka. Kaikukortti oikeuttaa ilmaiseen uintiin ja kuntosalikäyntiin. Vanhemman tai isovanhemman mukana myös lapset ja lastenlapset pääsevät ilmaiseksi.

Jokainen Kaikukortissa mukana oleva kulttuurikohde toivottavasti myös kertoo omilla verkkosivuillaan, mihin tapahtumiin tai esityksiin Kaikukortti käy. Voit myös soittaa kulttuurikohteeseen ja tiedustella Kaikukortilla saatavaa tarjontaa.

Ota Kaikukortti mukaasi

Ota Kaikukortti mukaan, kun menet kulttuuritapahtumaan. Henkilökunta saattaa pyytää sinua näyttämään Kaikukortin ja henkilötodistuksen.