Huvikumpu on nuorten, lasten sekä perheiden kohtaamispaikka suoraan Kemin keskustassa, osoitteessa Sauvosaarenkatu 27.

Huvikummussa sijaitsee Kemin keskustan nuorisotila, jossa nuoret voivat viettää vapaa-aikaansa. Paikalla on aina kaksi nuoriso-ohjaajaa. Toimintaa järjestetään noin kolmena päivänä viikossa nuorten toiveiden mukaisesti. Huvikumpuun ovat tervetulleita 5. luokkalaiset ja sitä vanhemmat nuoret. Huvikummussa on kaikille nuorille tarkoitetun avoimen toiminnan lisäksi etsivän nuorisotyön toimisto, musiikillista nuorisotyötä tekevän Factorin tilat sekä ryhmätoimintaa.

Perheille ja lapsille Huvikummussa järjestetään avointa perhekahvilatoimintaa sekä ohjaus- ja vertaistukiryhmiä ja yksittäisiä tapahtumia. Tapahtumia ja toimintoja järjestävät Kemin kaupunki, Lapin hyvinvointialue, seurakunta ja järjestöt. Huvikummun kohtaamispaikka on osa Kemin perhekeskusta.

Ota yhteyttä, mikäli haluat kysyä toiminnasta tai olla mukana kehittämässä tai järjestämässä sitä. Voit myös käydä esittelemässä omaa toimintaasi esimerkiksi avoimissa perhekahviloissa. Perhekeskustoimintaa koordinoi yhdessä Kemin nuorisotyön kanssa Euroopan unionin sosiaalirahaston rahoittama ja Kemin kaupungin ylläpitämä Vahvax-hanke.

KEVÄÄN 2023 AUKIOLOAJAT

Perhekahvila:

  • Maanantai kello 10-12

Nuorisotila:

  • Torstai kello 16-21
  • Perjantai ja lauantai kello 16-23

Muut aukioloajat ja toiminnan tiedot löydät alla näkyvästä viikkokalenterista tai somekanaviltamme. Tarkemmat tiedot tapahtumista löydät aina somesta ja/tai kemi.fi tapahtumakalenterista.

Facebook
Kemin Nuorisotyö
Perhekeskus Kemissä

Instagram
@kemi_nt
@perhekeskuskemissa

Kemi.fi:n tapahtumakalenteri