Tällä sivulla on tietoa seuraavista asioista:

Wilma

Wilma on oppilaitoksen hallinto-ohjelman www-liittymä.

Opiskelijat valitsevat Wilmassa kursseja, seuraavat suorituksiaan, lukevat tiedotteita ja viestivät opettajien kanssa. Opettajat syöttävät Wilman kautta arvioinnit ja poissaolot, päivittävät henkilötietojaan ja viestivät opiskelijoiden ja huoltajien kanssa.

Huoltajat seuraavat ja selvittävät Wilman kautta opiskelijan poissaoloja, viestivät opettajien kanssa ja lukevat koulun tiedotteita. Wilmaa käyttävät myös oppilaitoksen henkilökunta, johto sekä työpaikkaohjaajat.

Tapaturmaohjeistus

Kemin kaupungin vakuutusyhtiönä henkilövakuutusten osalta toimii Vakuutusyhtiö Protector Oy

Jos koulussa tai päiväkodissa sattuu lapselle tapaturma:

1. Vahingoittuneen tulee maksaa hoitokulut ensin itse ja hakea niistä sairasvakuutuslain mukaiset korvaukset Kelalta ennen korvauksien hakemista Protectorista. Sairausvakuutuslain mukaiset korvaukset on haettava Kelalta kuuden kuukauden sisällä kulujen aiheutumisesta. Mikäli lääkäriasemalla on suorakorvaussopimus Kelan kanssa, sairaanhoitokorvaus vähennetään automaattisesti laskun loppusummasta.

2. Vahingon kärsinyt tai tämän huoltaja voi ilmoittaa maksamistaan kuluista suoraan Protectorille sähköpostiosoitteeseen vahingot(a)protectorvakuutus.fi.

3. Lisäselvitykset voi toimittaa vahingon luonteesta riippuen joko normaalilla tai suojatulla sähköpostilla. Ohjeet Protectorin Turvapostin käyttämiseen saat koulusihteeriltä.

Kouluruokailu

Koulujen ruokalistoja voit seurata Meri-Lapin Kuntapalveluiden sivuilta. Kouluruokailut tuottaa Meri-Lapin Kuntapalvelut.