Asiantuntemusta ja apua yrityksille ja yrittäjäksi aikoville.

Kemi on elinvoimainen merenrantakaupunki, jonka elinkeinorakenne kasvaa ja monipuolistuu. Etsimme aktiivisesti uusia yrityksiä, yrittäjiä ja muita elinvoimaa lisääviä tekijöitä kaupunkiimme.

Kemissä sijaitsevat vetovoimaiset ja potentiaaliset yritysalueet sekä hyvät julkiset ja kaupalliset palvelut. Kaupungin vahvuuksiin kuuluu erinomainen logistinen sijainti Ruotsin rajan läheisyydessä, jonka lisäksi Kemi on Pohjois-Suomen alueellinen logistinen risteyskohta. Käytössä ovat kaikki tärkeimmät logistiikan kanavat eli lentokenttä, rautatiet, satama ja moottoritie.

Kemin kaupungin elinkeinopalvelut tarjoavat asiantuntemusta liiketoimintamahdollisuuksien selvittämisessä ja alueelle sijoittumisessa. Yrityspalvelujen avulla haluamme auttaa aloittavaa yrittäjää yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa, kehittämään jo olemassa olevia yrityksiä sekä löytämään Kemiin sijoittuville yrityksille tarkoituksenmukaiset tilat toiminnan harjoittamiseen. Huomioimme palvelussamme kokonaisvaltaisesti yritysten ja heidän henkilöstönsä asettautumisen paikkakunnalle.

Business Kemin yrityskehittäjät palvelevat eri vaiheissa olevia kemiläisiä yrityksiä ja Kemiin yrittäjäksi aikovia.

Otathan rohkeasti yhteyttä meihin!