Yrityspalvelujen avulla haluamme auttaa aloittavaa yrittäjää yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa, kehittämään jo olemassa olevia yrityksiä sekä löytämään Kemiin sijoittuville yrityksille tarkoituksenmukaiset tilat ja tontit toiminnan harjoittamiseen.

Kemin kaupungin elinkeinopalvelut tarjoavat asiantuntemusta liiketoimintamahdollisuuksien selvittämisessä ja alueelle sijoittumisessa. Huomioimme palvelussamme kokonaisvaltaisesti yritysten ja heidän henkilöstönsä asettautumisen paikkakunnalle.

Business Kemin yrityskehittäjät auttavat aloittavaa yrittäjää yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa sekä jo olemassa olevia yrityksiä kehittämään toimintaansa.

Elinkeinopalveluiden ja Business Kemin edustajat ovat mukana Yhteispalvelu Pointin Yrityspalvelutiimissä, jonka tehtävänä on palvella asiakkaita yhden luukun periaatteella. Asiakkaiden ohjaustarpeet voivat liittyä esimerkiksi tontti- ja toimitila-asioihin, työvoiman saatavuuteen, yrityksen perustamiseen tai kehittämiseen tai koulutustarpeisiin.

Jaamme tällä sivustolla materiaalia liittyen muun muassa kestävään kehitykseen ja yrityksen toimiseen Kemissä.

Ota yhteyttä!