Pointti on paikka, mistä saat sekä kaupungin että TE-toimiston palvelut yksilöllisen tarpeesi mukaan.

Pointti edistää työllistymistä eri toimijoiden kanssa uudella tavalla. Mukana yhteistyössä on Kemin kaupungin lisäksi Lapin TE-toimisto, ammattiopisto Lappian ja muut oppilaitokset sekä sidosryhmät. Yhdistämällä toimijoiden voimavarat jokaisen osapuolen tehtävät täydentävät kokonaisuutta päällekkäisyyksien sijaan. Pointissa asiakkaana saat henkilökohtaista palvelua ja oman työntekijän, jonka kanssa on helppo asioida.

Työnhakijoiden Pointti

Pointissa palvellaan kemiläisiä yli 30-vuotiaita työnhakijoita, joiden työttömyys on pitkittynyt sekä Stora Ensolta irtisanottuja henkilöitä.

Pointissa tarjoamme sinulle maksutonta ja henkilökohtaista tukea ja ohjausta, haemme kanssasi ratkaisuja ja järjestämme tarvettasi vastaavat työllistymistä edistävät palvelut.

Koskettiko Veitsiluodon tehtaan sulkeminen sinua? Mietitkö, mitä nyt?

Jos et tiedä, mille alkaisit tai keneen olisit yhteydessä, pirauta meille. Tarjoamme muun muassa seuraavaa:

  • Kahdenkeskistä keskustelua
    • Kannatko huolta omasta tai perheesi tulevaisuudesta? Tai kaveristasi? Pohditaan yhdessä, mikä mietityttää.
  • Apua palveluiden löytämiseen
    • Esimerkiksi sosiaali- ja terveyspalvelut, harrastukset, Kela, TE-palvelut ja niin edelleen. Lähdemme tarvittaessa mukaan.
  • Erilaisia ryhmiä ja tapahtumia
    • Onko sinulla nyt ylimääräistä aikaa tai puuttuuko porukka, jonka kanssa kokoontua? Voimme järjestää erilaisia ryhmiä toiveiden mukaan keilauksesta porinaporukoihin.
  • Opastusta terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä

Aktiiviset ryhmät ja tulevat tapahtumat löydät ajantasaisesti Facebook-sivuiltamme: https://www.facebook.com/Irtisanomisestaselviytymiseen

Toiminta-alue ja yhteystiedot:

Toimimme Kemissä, Keminmaassa ja Simossa. Voit soittaa meille arkisin kello 9–15 välisenä aikana. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse tai lähettämällä teksti- / WhatsApp viestin milloin tahansa, niin soitamme sinulle takaisin seuraavana arkipäivänä.

Työnantajien Pointti

Pointti tarjoaa työnantajille niin Kemin kaupungin, Lapin TE-toimiston kuin eri oppilaitostenkin ohjaus-, neuvonta- ja rekrytointipalvelut samasta paikasta. Työnantajana saat henkilökohtaista palvelua ja apua kaikissa työllistämiseen liittyvissä kysymyksissä.

Tervetuloa Pointtiin! Ole hyvä ja käy peremmälle, olemme täällä sinua varten!

Työtä Kemissä!-hanke

Työtä Kemissä!(ESR)-hankeen tavoitteena on rakentaa yhdessä Lapin TE-toimiston ja Kemin kaupungin monialainen työllisyyden yhteispalvelu, mistä työnhakijat ja työnantajat saavat työllistymistä edistävän tiedon, neuvonnan ja ohjauksen yhdestä paikasta. Työtä Kemissä!-hanke kokoaa kaikki työllistämisen parissa toimivat tahot yhteispalvelu Pointtiin ja samalle toiminta-alustalle verkossa.