Rondelli

Tällä viikolla Rondellissa lauantaina 2.7. klo 12-15 kuullaan toivottua Tuubakimalaista, suosittua Soivaa Siiltä sekä lämminhenkistä Liikkuvaa Laulureppua. Kemin liikennepuistosta löytää esiintyjien lisäksi Nellin & Niilon pellepuiston, pomppulinnan sekä onginnan.

Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Tuubakimalainen -yhtye pitää sisällään Lahden kaupunginorkesterissa, Sinfonia Lahdessa, tuubaa soittavan Harri Lidslen lisäksi vierailevan pianistin. Tuubakimalainen sai alkunsa vuonna 2003 Sallan Musiikkipäivillä järjestetyn ”Kimalaisen lento” -lastenkonsertin ansiosta.

Soiva Siili on oululaisten varhaiskasvattajien, Kyösti Salmijärven ja Markus Lampelan vuonna 1995 perustama lastenmusiikkiyhtye. Soivan Siilin musiikki on Kyöstin ja Markuksen säveltämää ja pääosin myös sanoittamaa. Duon soittimisto on moninainen ja värikäs. Kyösti laulaa ja soittaa kitaraa. Markus laulaa ja soittaa monenlaisia pillejä, huuliharppuja ja etnopuhaltimia.

Mari ja Timo Rautio Oulusta perustivat Liikkuvan Laulurepun vuonna 2009. Se sai alkunsa ajatuksesta yhdistää sosiaalialankoulutus molempien muusikkotaustaan. Liikkuvat lauluheput pakkaavat kapsäkkinsä ja liikkuvat sinne, missä tarvitaan musiikillista menoa ja meininkiä!

Nellin ja Niilon kiertävä pellepuisto on ulos pystytettävä hauska teemallinen puuhapuisto. Pellepuistossa lapsia ilostuttavat pellepariskunta Nellin ja Niilon lisäksi kymmenen suurta puista pellehahmoa, joilla jokaisella on oma tarinansa. Lystikkäät pellehahmot johdattavat lapset monenlaisten iloa ja oppia tuottavien puuhatehtävien pariin.

Tervetuloa mukaan!

Seuraava tapahtuma

Summer Shuttle

Tapahtuman tiedot


Tapahtuman alkamispäivä

02.07.2022,  kello 12:00

Tapahtuman loppumispäivä

02.07.2022,  kello 15:00

Paikka

Liikennepuisto
Valtakatu 59
94100 Kemi

Tapahtumaluokat

Lapsille, Musiikki