Asukkaaksi Kemiin

Kemi on oikea paikka kodillesi

Tutustu elämään Meri-Lapin sydämessä osoitteessa: www.kemi.fi/oikeapaikkakodillesi

Onnellinen ja kiireetön arki, ilman ruuhkaa. Sujuva ja laadukas elämä, keskellä kaupunkia mutta luonnon sylissä. Täällä on oikea paikka kodillesi.

Kemissä elämää värittävät neljä vuoden aikaa: yöttömän yön aurinko, revontulet, ruska sekä aito, valkoinen talvi. Kaupunkikuvassa näet runsaat vehreät puistot, merellisen rantabulevardin ja elävän saariston, aivan kaupungin sydämessä.

Kemissä löydät monista laadukkaista vaihtoehdoista itsellesi ja perheellesi oikean kodin. Täällä olet sopivan lähellä ja hyvien kulkuyhteyksien päässä, mutta tarpeeksi kaukana löytääksesi rauhan ja kiireettömyyden. Tiiviin kaupunkirakenteen ansiosta välimatkat kaupungin sisällä ovat lyhyet ja monipuoliset palvelut ovat käytössäsi ruuhkattomasti.

Millainen asukas sinä olet? Kultturelli asukas löytää Kemistä konsertteja, museoita, teatteria ja tapahtumia, luontoon kaipaava puolestaan lukuisia virkistys- ja ulkoilumahdollisuuksia. Kemi on tunnettu laadukkaista ja kattavista palveluistaan, joista erityisen tunnettuja ovat monipuoliset kulttuuri- ja vapaa-ajan palvelut. Kemi on helposti lähestyttävä, aina vähän parempi paikka.

Kemissä arki on kiireetöntä, vaivatonta ja turvallista, yhdessä perheen ja ystävien kanssa – siis onnellista. Kemissä on helppo elää ja asua. Erityisesti lapsiperheet arvostavat edullista asumista. Asuntotarjonnasta löytyy vaihtoehtoja keskustan merellisestä asumisesta luontoa ja liikuntaelämyksiä lähellä oleviin omakotitaloihin. Kemiläisenä asut Meri-Lapin parhaassa paikassa.

Valitse itsellesi sopivin

Ruutinpuistossa asut rivi- tai kerrostalossa meren rannalla, keskustan välittömässä läheisyydessä.

RovanRinne toteuttaa asumisen unelmat. RovanRinteen omakotialueella käytännössä oven takana sinua palvelevat lähikauppa, päiväkoti, koulu ja monipuoliset liikunta-alueet.

Urkinkulmassa asut huolettomasti Kemin keskustassa.

Tulossa Sarius - Sauvosaaren lounaisrannan uusi asuin-, virkistys- ja urheilualue.

Varaukset ja tiedustelut vapaista tonteista
Maanmittausteknikko Esa Salmijärvi
puh. (016) 259 600, 040 572 7068

Vaivatonta elämää kotikaupungissa
Elämään kuuluu tärkeänä osana vapaa-aika perheen ja ystävien parissa. Kemi tarjoaa siihen runsaasti mahdollisuksia liikunnan, kulttuurin ja erilaisten tapahtumien muodossa.

PäivähoitoaMutkatonta_elamaa
Opetusta 
Tontteja
Yrittäjälle
Kulttuuria
Liikuntaa
Terveyttä
Muuttajan muistilista

Onnellista arkea

Onnellista arkea

Onnellista arkea

ksivu13

Onnellista arkea

ksivu12

ylapalkki