Suuralueeseen kuuluvat Ajoksen, Veitsiluodon, Rytikarin ja Hepolan kaupunginosat sekä Iso-Ruonaojan eteläpuoliset maaseutualueet. Hepolan suuralueeseen kuuluvat Hepolan, Rytikarin ja Ajoksen tilastoalueet.

Tilastoalueeseen kuuluvat Rytikarin, Hepolan, PikkuBerliinin ja Paavonkarin kaupunginosat sekä IsoRuonaojan eteläpuoliset maaseutualueet.

Tilastoalue (51) koostuu Hepolan (511), Sulkatien (512), Sepontien (513), Paavonkarin (514), Satamankankaan (515) ja Järpin (516) pienalueista.

Hepolan asuntoalueen kehitys on pohjautunut pääosaltaan Veitsiluodon saaren teollisuuden työvoimatarpeisiin. Pienalueeseen kuuluvat Hepolan ja Pikku-Berliinin kaupunginosien omakotialueet.

Sulkatien pienalue muodostaa Hepolan aluekeskuksen, jolla sijaitsevat kirkko ja koulu sekä rivitaloasuntoalueita.

Sepontien rivitalot ja niiden keskelle rakennettu leikkikenttä sijaitsevat entisen Satamanperän reuna-alueella.

Paavonkarin pienalueella sijaitsevat pallokenttä, uimaranta ja venesatama sekä Paavonkarin pääosin 1940-ja 1950-luvuilla rakentunut omakotiasuntoalue.

Satamankankaan pienalue on merenrannalta Aaltokankaalle ulottuvaa maaseutualuetta. Rantavyöhykkeelle on suunnitteilla uutta asutusta.

Järpin pienalueeseen kuuluvat Järpin ja Taipaleenkylän maaseutumainen tienvarsiasutus sekä Holstinharjun metsätalousalue. Perämeren moottoritien ja Veitsiluodontien risteysalueelle nousee uusi yritysalue Kemin Tulli. Moottoritie rajaa alueen eteläreunaa.

Hepolan tilastoalueen tietoja: (klikkaamalla kuvaa näet sen suurempana) Lähde: Tilastokeskus

Väestönmuutokset 2021
Väestökehitys ja -ennuste 2010-2030

Työpaikat 2020
Asuntoja 2021