Anna Eveliina Koivunen, 21-vuotias kemiläinen opiskelija.

Anna Eveliina Koivunen

5.3.2020

Olen Anna Eveliina, 21-vuotias kemiläinen opiskelija. Olen ihan syntyperäinen kemiläinen henkeen ja vereen. Asun Kemissä avopuolisoni ja teddyhermeliini-kääpiökanin kanssa. Opiskelin Ammattiopisto Lappiassa lähihoitaja-alaa, tein työharjoitteluita Kemin Lämäreillä ja lähdin Tornioon opiskelemaan mediapalvelujen toteuttajaksi vuonna 2017. Työskentelen opiskeluiden ohella FC Kemillä ja kirjoitan myös omaa blogia nimeltä Nuoren tytön mietteitä. Harrastan  kirjoittamista ja laavuilua rakkaani ja kavereiden kanssa, en pidä urheilusta, vaikka hiihtoa harrastinkin aikoinaan, nykyään tykkään luovista asioista, kuten valokuvaus ja piirtäminen. Rakastan matkustamista, tähän mennessä olen uinut Kreikan rannalla, nähnyt Alanyan moskeijat ja kävellyt Amsterdamin kaduilla. Olen outo, mukava persoona ja lähestulkoon absolutisti, joka meinaa välillä aiheuttaa ihmetystä, kun ottaa huomioon nuoren iän. Nautin hyvästä seurasta ja elän kahvista! Tätä menoa kolmas nimeni on Kulta Katriina.

Vapaa-ajan vietettä keksimässä

Runsaan lumisateen jälkeisenä päivänä oli erittäin kaunis ilma, olihan sitä pakko käydä todistamassa kameran kera. Myöhemmin sitten tosiaan tajusin, että sehän oli laskiaissunnuntai!

Menihän se laskiaissunnuntai niinkin, pullat kyllä jäi syömättä. Kävimme Villen kanssa sorsalammen lähettyvillä auringonlaskun aikaan, kivoja kuvia siellä tuli otettua, omankin blogin puolelle.

Talvessa on kuvaamisen kannaltakin hyvät puolet, nimittäin joka suunnassa on kaunista ja kuvista tulee ihanan raikkaita. Viime aikoina olen aika paljon viettänyt aikaa kotona, flunssaa parannellen.

Parina päivänä olemme kyllä käyneet Jungossa luistelemassa. Mukavaa kun täällä on paljon kenttiä,  joissa luistella, mutta Jungon kenttä ollaan todettu parhaimmaksi.

Ensi kerralla ajattelin, jos ottaisin sukset mukaan, Ville saisi luistella ja pelata kavereidensa kanssa ja minä kävisin hiihtämässä siinä vieressä, kun hiihtolatu lähtee ihan siitä kentän takaa.

Muutamina päivinä ollaan myös vietetty aikaa bingossa, ei sitä aina ole tullut ajatelleeksi, kuinka hauskaa sekin on. Viime kerralla jopa voitin jotain, tosin olen niin uuno siinä, että Ville joutuu huutamaan sen numerokoodin puolestani, kyllä se loppuvaiheessa alkoi minultakin sujumaan. Kyllä täällä Kemissä keksii tekemistä, vaikka se aina tunnukaan siltä.

Ainoa mitä en olekaan täällä Kemissä päin kokeillut, on kalastaminen tai pilkkiminen. Pari kertaa olen osallistunut Tornion suurpilkkeihin palelevana katselijana. Ehkä sitäkin voisi kokeilla, onhan meillä tuolla varaston perällä pilkkivermeet.

Ainoa, mikä tuottaa ongelmia, on se paikallaan oleminen, keskittyminen ei meinaa riittää, mutta ehkä siinä sitä tulisikin harjoiteltua. Pitää kaikki huvi ja hyöty ottaa irti Kemistä ja vapaa-ajan vietteistä.

Koskahan mahtaisi olla hyvä aika käydä pilkkimässä? Olen liian tietämätön näissä asioissa.

Nyt tässä koulujen jälkeen olen miettinyt, mitä Kemillä on minulle tarjota. Työhakemuksia olen pistänyt menemään muutamaan paikkaan ja olen tarkastellut mahdollisia kursseja.

On kyllä mukava huomata, että jos ei töitä löydykään heti, yhtenä vaihtoehtona on suorittaa joitain kursseja, joista voi olla apua sitten siinä työnhaussa esimerkiksi. Niitähän täältä nimittäin on löytynyt ja niitä olen tutkiskellut jonkin verran. 

Pitää myös kyllä muistuttaa itseä siitä, että nyt kun tätä talvea on vielä vähän jäljellä, täytyy hyödyntää sitä, tavoitteena käydä vielä ainakin luistelemassa ja siellä hiihtämässä.

Ja juoda kuumaa kaakaota ulkoilun jälkeen, se on meinannut unohtua!                                              

Takaisin listaukseen