31.7.2020

HeiaHeia Kemi -kesäkampanjan pääpalkinto Senja Vuorisalolle

HeiaHeia Kemi -kesäkampanjan arvonnan pääpalkinnon, kolmen kuukauden salikortin Kemin Easy Fit -kuntosalille, voitti Senja Vuorisalo. 

Jalkapalloa harrastavalle Senjalle hyvinvointipisteitä on kertynyt niin koulussa kuin vapaa-ajalla. Kevään etäopetusjaksolla Senja osallistui Hepolan koulun yhdeksännellä luokalla HeiaHeiassa järjestettyyn etäopetukseen. Kesällä Senja on kirjannut hyvinvointisovellukseen kävelylenkkejään sekä jalkapallotreenejään – sovellus kun on käytössä myös Meri-Lappi Unitedin naisten jalkapallojoukkueella. 

HeiaHeia Kemi -kesäkampanjan arvontaan osallistuivat kaikki Kemiläiset-yhteisön jäsenet, joilla oli kerättynä kampanjan loppuun mennessä kuusikymmentä hyvinvointipistettä. Muille arvonnan voittaneille on ilmoitettu voitoista henkilökohtaisesti.

Kolmen kuukauden salikortin Senja Vuorisalolle (kuvassa keskellä) luovuttivat EasyFit Kemin Mira Piirainen (oikealla) ja Kemin HeiaHeian pääkäyttäjä Olli Kelhä (vasemmalla).

Kemiläiset-yhteisössä on tarkoitus järjestää jatkossakin hyvinvointikampanjoita. Kaikille kemiläisille avoimeen yhteisöön voit liittyä lataamalla sovelluskaupasta maksuttoman HeiaHeia-sovelluksen ja merkitsemällä koodiksi KEMI. Sovelluksesta löydät muun muassa valmiita liikuntaohjelmia, harjoituksia opetusvideoineen sekä hyvinvointikyselyitä.

Takaisin listaukseen