20.7.2022

Ilmoitus Rantaniemen myynnistä

Kemin kaupunki myy tarjousten perusteella seuraavan kohteen Meripuistosta:

Rantaniemi osoitteessa Meripuistonpolku 7

Alun perin 1849 valmistunut hirsirunkoinen rakennus on siirretty Meripuistoon vuonna 1950. Kerrosala on 187 neliömetriä (sähkölämmitys). Rakennuksessa on täysmittainen kellari ja pääkerroksen lisäksi ullakolle eristettyjä huonetiloja. Rakennuksessa on sisä-wc. Pääkerroksessa on ollut asuinhuoneiston keittiö. Rakennus on toiminut kotiseutumuseona aiemmin, viime vuodet ollut tyhjillään.

Rakennus sijaitsee useamman iäkkään rakennuksen kanssa yhteisellä tontilla, tontista vuokrataan kohteelle erikseen sovittava määräala. Tontin asemakaavamääräys on KL/s = liikerakennusten korttelialue, jolla ympäristö säilytetään. Rakennus on suojeltu sr-3 merkinnällä. Rakennusta tai sen osaa ei saa purkaa. Korjaus- ja muutostöiden sekä käyttötarkoituksen muutosten tulee olla sellaisia, että rakennuksen kulttuurihistoriallinen ja arkkitehtoninen sekä kaupunkikuvan kannalta merkittävä luonne säilyvät sekä julkisivujen että sisätilojen osalta.

Rakennukseen tulee tutustua paikan päällä ennen tarjouksen jättämistä. Rakennuksesta on laadittu kuntoarvio, jonka saa pyydettäessä.

Tarjoukset

Kirjalliset tarjoukset tulee lähettää osoitteeseen:
Kemin kaupungin Ympäristötoimen kirjaamo
Valtakatu 26
94100 Kemi
Kuoreen merkintä: tarjous Rantaniemestä.

Tarjousten tulee olla perillä viimeistään perjantaina 12.8.2022 kello 12.

Kemin kaupunki pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset.

Lisätiedot

Kemin kaupunki, kiinteistönpito:
Kaisa-Mari Immonen, 040 668 3129, kaisa-mari.immonen[at]kemi.fi tai
Risto Verronen 040 679 3833, risto.verronen[at]kemi.fi

Takaisin listaukseen