13.11.2022

Joulupostia ikäihmisille -kampanja 2022 kutsuu kemiläiset lähettämään joulukortteja ikääntyneille

Kemin kaupunki on mukana muistamassa joulukortein ikäihmisiä luovan välittämisen yhteisön Siskot ja Simot kanssa. Joulupostia ikäihmisille -kampanja järjestetään 14.11.–5.12.2022 jo kymmenettä kertaa, jossa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille.

Kutsumme nyt kaikki mukaan kampanjaan, jotta mahdollisimman moni ikäihminen saisi tänä vuonna lämpimät joulun toivotukset. Osallistumisohjeet löytyvät alempaa tältä sivulta!

Kemissä joulukortteja kerätään kulttuurikeskuksessa ja uimahallissa. Lähettämällä joulukortin voi tuottaa yksinäiselle ikäihmiselle tunteen siitä, että häntä on ajateltu. Kortilla voi koskettaa ja tuottaa iloa lähimmäiselle.

Kampanjaan voi osallistua tekemällä joulukortin ja toimittamalla sen keräyspisteeseen 14.11.–5.12.2022. Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset. Merkitse saajan kohdalle ”Sinulle” ja lähettäjän kohdalle oma nimesi ja Siskot ja Simot. Pudota kortti sellaisenaan lähimpään keräyslaatikkoon. Ethän sulje korttia kirjekuoreen.

Kemin keräyspisteet
Kulttuurikeskus
Marina Takalon katu 3
94100 Kemi

Kemin uimahalli
Meripuistokatu 28
94100 KemiKaikki keräyspisteet löytyvät myös kampanjan verkkosivuilta: siskotjasimot.fi/joulupostia

Kampanjan verkkosivut: siskotjasimot.fi/joulupostia

Tule mukaan ilahduttamaan ikääntyneitä!

Lisätiedot:
Janne Jylkkä
HYTE-koordinaattori
puhelin 040 092 9048
janne.jylkka@kemi.fi


Takaisin listaukseen