1.9.2020

Kemi parantaa yrityspalveluitaan – Business Kemi -neuvontasivu avataan perjantaina

Kemiläisille yrittäjille suunnattu Business Kemi -neuvontasivu (www.businesskemi.fi) julkaistaan lähestyvän Yrittäjäpäivän kunniaksi perjantaina 4.9. Sivusto on osa yrityspalveluiden uudistusta, josta vastaavat Kemin Digipolis Oy ja Kemin kaupungin elinkeinopalvelut. 

Nyt avattavalle sivustolle on koottu yritysneuvonnan yleisimmät palvelut. Tällaisia ovat esimerkiksi alkavien yrittäjien neuvonta perustamis- ja rahoituskysymyksissä, yritystoiminnan myyntiin tai ostoon liittyvä ohjaus, rekrytointipalvelut, rahoitusneuvonta sekä tontti- ja toimitilaratkaisut. 

Perinteisesti eri toimijat viestivät omista palveluistaan omissa kanavissaan. Business Kemissä keskiössä on kuitenkin palvelun käyttäjä eli yrittäjä. Yrittäjälle ei ole oleellista se, kuka palvelun tuottaa, vaan se, mitä palvelu sisältää ja miten sitä voi hyödyntää. Saavutettavuus on keskeisessä asemassa, ja sitä uudistuksella on haluttu parantaa. 

Haluamme, että jokainen kemiläinen yrittäjä tai yritystä perustava tietää, kenen puoleen kääntyä pienemmissä ja suuremmissa yritysneuvonnan kysymyksissä. 

Business Kemi -sivustolle on koottu yhteen paikkaan alueen julkiset palvelut kansantajuisesti ja selkeästi yrittäjille kohdennetussa muodossa. Meillä on monipuolisia ja eri toimialoilla yrityksille palveluita tuottavia toimijoita. Heidän palvelunsa täydentävät perinteistä yritysneuvontaa, ja on tärkeää saada myös ne yrittäjien tietoisuuteen. 

Tänä päivänä toimivat yritykset kääntyvät yritysneuvonnan puoleen yleensä investointien ja kehittämistoimenpiteiden rahoitusratkaisuja miettiessään, mutta maksutonta neuvontaa on tarjolla myös muihin yrityksen kehityskaaren vaiheisiin. Yritysneuvonnan uudistuksessa tiivistetään eri palvelutuottajien yhteistyötä ja panostetaan yrityksille suunnattavaan viestintään.

Takaisin listaukseen