Arttu ja Terttu ja Lumiukko

2.11.2023

Kemin Harrastemessut järjestetään LumiLinnalla 9.11.2023

Kemin Harrastemessuilla paikalliset toimijat esittelevät Kemissä tapahtuvaa harrastetoimintaansa. Mukaan on ilmoittautunut noin 40 toimijaa – paikalla pääsee tutustumaan esimerkiksi geokätköilyyn, purjehdukseen harrastuksena, teatteriklubiin, kirjoittajaryhmään, monenlaisiin kerhoihin urheiluharrastuksia unohtamatta. Tapahtumassa voi tutustua mm. Kivalo-opiston sekä Meri-Lapin musiikkiopiston tarjontaan ja paikalla on myös erilaisia vertaistukiryhmiä esittelemässä toimintaansa.

Messuille ovat tervetulleita kaikki – “vauvasta vaariin”. Kemin kaupunki tarjoaa 500 messuvieraalle pullakahvit kahvila Lumipallossa. Messukävijät voivat osallistua Kemin kaupungin messupöydässä arvontaan, jossa pääpalkintona on illalliskortti kahdelle hengelle LumiLinnan ravintolaan.

Kaupunginjohtaja Matti Ruotsalainen avaa tapahtuman.

Tervetuloa mukaan!

Ruuhkaa odotettavissa!
Torstai iltana on lumilinnarakennuksen ulkopuolella myös Coca-Cola Joulurekka -tapahtuma. Jos tulet autolla, suosittelemme jättämään autosi hieman kauemmas tapahtumapaikalta. Esimerkiksi Sauvosaaren urheilukentän hiekkakentällä ja Pajarinrannan päiväkodin viereisellä urheilukentällä on runsaasti tilaa, samoin läheisten katujen varsille mahtuu runsaasti autoja.

Ohessa kartassa on punaisella merkittynä edellä mainittuja pysäköintialueita.

Lisätietoja: tapahtumakoordinaattori Aurora Loukusa, aurora.loukusa@kemi.fi

Takaisin listaukseen