16.11.2021

Kemin Hehku – Uusien liiketoiminta-avausten teematyöpajat torstaiaamuna Lumilinnassa

Torstaina 18.11. klo 8.30–10.30 järjestetään yrittäjähenkisille ja tuoreille yrittäjille sekä yrittäjyyden tukemisesta kiinnostuneille sijoittajille tarkoitettu teematyöpajakokonaisuus Kemin Lumilinnassa.

Tilaisuuteen on ilmoittautunut yli 30 henkilöä, mutta mukaan mahtuu vielä.

Teematyöpajoissa haetaan uusia avauksia elinkeinotoiminnan vilkastuttamiseksi Kemissä ja Meri-Lapissa. Niitä todella tarvitaankin, sillä Kemiä on kohdannut äkillinen rakennemuutos ja osaajapula Metsä-Fibren biotuotetehtaan rakentamisen ja Veitsiluodon paperitehtaan lakkauttamisen myötä.

Tilaisuudessa pohditaan myös yrittäjyyden toimintaympäristöjen uudistamista ja tehdään avauksia uusien yrittäjien ja yrittäjyydestä kiinnostuvien opiskelijoiden ohjaustyölle. Tilaisuus kulkee nimellä Kemin Hehku ja se pidetään Kemin Lumilinnan 2. kerroksen työpajakabineteissa.

Tarjolla on virkistävää kevyttä aamutarjoilua kahvin ja teen kera. Tilaisuus järjestetään koronaturvallisuus huomioiden, tarjolla maskeja ja käsidesiä.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: ÄRM-agentti, yrityskehittämisen asiantuntija Jussi Tuovinen, sähköposti jussi.tuovinen@kemi.fi

Takaisin listaukseen