16.2.2021

Kemin kaupungin kesätyöpaikat ja kesätyösetelit haussa

Kemiläiset ammattiopistossa, ammattikorkeakoulussa tai lukiossa opiskelevat nuoret (on oppilaitoksen kirjoilla eikä valmistu vielä keväällä 2021) voivat hakea Kemin kaupungin kesätöihin.

Kesätyön kesto on 3 viikkoa ja työtä tehdään 6 tuntia päivässä. Palkka tältä ajalta on 550 euroa, sisältäen vuosilomakorvauksen. Palkasta maksetaan myös lakisääteiset sosiaaliturvamaksut henkilön iästä riippuen.

Tänä vuonna kesätyöpaikat sijoittuvat tekniselle toimialalle muun muassa puistoihin ja liikenneväylille sekä sosiaali- ja terveystoimen asumispalveluyksiköihin, joissa työtehtäviä voivat olla muun muassa asukkaiden ulkoilutus- ja virkistystoiminta.

Opiskelija voi vaihtoehtoisesti hakea työpaikan itse yrityksestä / yhdistyksestä, jolloin opiskelija saa kaupungilta kesätyösetelin, joka toimitetaan työnantajalle. Työaika on vähintään 3 viikkoa ja 6 tuntia/päivä ja palkka työpaikan työehtosopimuksen mukainen. Etusetelin arvo työnantajalle kyseiseltä ajalta on 375 euroa. Seteli voidaan hakea kaupungintalolta 14.5.2021 alkaen.

Kesätyötä ja kesätyöseteliä voi hakea 18.2.2021 alkaen Kuntarekryn-sivuilta (työavain 339069). Hakemus on palautettava 19.3.2021 klo. 15 mennessä sähköisesti. 

Sekä kesätyöpaikkaa että kesätyöseteliä haetaan samalla hakemuslomakkeella.

Koronatilanteesta johtuvat muutokset mahdollisia.

Kemin kaupungille kesätöihin valittujen nimet ja työpaikat ovat nähtävillä Kemin kaupungin kotisivuilla 14.5.2021 alkaen.

Edellä mainitut kesätyöpaikat eivät koske peruskoulunsa päättäviä, vaan he hakevat koulunsa avustuksella työpaikat itse.

Takaisin listaukseen