19.11.2021

Kemin kaupunginteatteri ottaa koronapassin käyttöön 19.11.2021 alkaen

Koronaepidemiatilanne on Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin alueella vaikeutunut viime viikkoina nopeasti. Perjantaina 19.11. kello 12 myös Kemissä tulee voimaan kokoontumisrajoitus, joka rajaa sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet viiteenkymmeneen henkilöön. Kemin kaupungin perusturvalautakunta päätti asiasta keskiviikkona 17.11.2021. Päätös perustuu tartuntatautilain pykälään 58. Vaihtoehtona kokoontumisrajoituksille tapahtumajärjestäjät voivat ottaa käyttöön koronapassin.

Haluamme Kemin kaupunginteatterissa toimia vastuullisesti. Marraskuun 27. päivä Tullimakasiinilla uusintaensi-iltansa saa rakastettu esityksemme Viirun ja Pesosen joulu. Näytökset jatkuvat vuoden loppuun asti. Siirrymme koronapassikäytäntöön, jotta voimme palvella asiakkaitamme vastuullisesti ja turvallisesti. Koronapassi vaaditaan näytöksissämme kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä katsojiltamme.

Olemme asiasta vielä erikseen yhteydessä asiakkaisiimme, joilla on jo lippuja Viirun ja Pesosen joulu näytöksiin.

Mikä koronapassi on ja miten se toimii?
Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus. Todistuksen saa, kun rokotukset on otettu, koronatauti sairastettu, tai kun tuoreen koronatestin tulos on negatiivinen.

Ohjeet koronapassin lataamiseen ja käyttöön:
– Lataa koronapassi Omakannasta osoitteesta https://www.kanta.fi/koronapassi.
– Koronapassin voi joko tulostaa tai näyttää ovella mobiililaitteelta.
– Koronapassi ja henkilöllisyys tarkastetaan saapuessasi. Henkilöllisyys tulee osoittaa kuvallisella henkilöllisyystodistuksella.
– Jos henkilö ei pysty hankkimaan koronapassia Omakannasta, hänen on oltava yhteydessä terveydenhuoltoon ja pyydettävä tulostettua todistusta.
– Koronapassin lukijasovellus ei kerää tai tallenna kävijöiden terveystietoja tai muita todistusten tietoja.

Saavuttehan ajoissa esitykseen tullessanne, jotta tarkastus ovella sujuu jouheasti!

Teatterimme lipunmyynnissä voitte edelleen asioida esitysaikojen ulkopuolella ilman koronapassia.

Onko sinulla lippuja muttei koronapassia?
Mikäli sinulla on ostettuna lippuja, mutta ei koronapassia, voit saada ostamistasi lipuista rahat takaisin. Olethan mahdollisimman pikaisesti yhteydessä lipunmyyntiimme puhelin 016 258 232.

Lisätietoja antaa teatterinjohtaja Mikko Bredenberg, puhelin 040 529 4019

Takaisin listaukseen