11.8.2021

Kemin koronarokotukset

Tiistaina 24.8.2021 ja keskiviikkona 25.8.2021 rokotusvuorossa ovat kaikki yli 12-vuotiaat tai sitä vanhemmat perusterveet sekä riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvat. Riskiryhmät löytyvät Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen internetsivuilta.

Alaikäinen voi itse päättää rokottamisesta, jos rokotteen antava terveydenhuollon ammattilainen arvioi, että hän ikänsä ja kehitystasonsa perusteella kykenee päättämään rokotuksestaan. Itsemääräämisoikeudelle ei ole mitään ikärajaa, vaan asia arvioidaan tapauskohtaisesti.

Jos nuori ei ole kykenevä itse päättämään rokotuksestaan tai hän ei halua itse päättää asiasta, tarvitaan silloin koronarokotteen antamiseen kaikkien huoltajien suostumus.

Suostumuslomake nuoren koronarokotukselle tulostettava mukaan:

Materiaaleja rokottamisen avuksi

Rokotuspaikkana Tervahalli, osoitteessa Tervaharjunkatu 14. Sisäänkäynti Keilahallin puoleisen pysäköintialueen ovista.

Rokotusajan voi varata netin kautta osoitteesta https://koronarokotuskemi.kehollesi.fi/ tai puhelimitse numerosta 040-589 0995 arkisin kello 8-11 ja kello 12-15.

Ajanvarauksen yhteydessä ja saamassasi tekstiviestissä lukee mikä rokotuspisteesi on.

Seuraa tarkoin Kemin kaupungin www –sivuja ja facebook sivua, joihin päivitämme ikä- ja riskiryhmien rokottamiseen liittyviä tietoja.

Rokote annetaan käsivarteen, joten pue päälle helposti riisuttava paita. Ota Kela kortti mukaan, kun tulet rokotukselle!

HUOM!

Koronarokotteiden 2. annoksia annetaan Tervahallilla jo annettuna tehosterokotusajankohtana vielä elokuun ajan. Syyskuusta alkaen rokotamme uuden terveysaseman tiloissa, osoitteessa Valtakatu 6.

Välttäkää tehostekoronarokotusaikojen siirtämistä, ellei ajan siirtämiselle ole aivan pakottavaa tarvetta. Tehosterokotusaikojen siirtäminen ei onnistu helposti, sillä rokotemäärien on täsmättävä rokotettavien lukumäärän kanssa.

Koronarokotuksiin liittyvissä kysymyksissä voi ottaa yhteyttä koronarokotus@kemi.fi

Takaisin listaukseen