15.3.2022

Kemin seurakunta ja Kemin museot keräävät valokuvia Kemin kirkosta näyttelyä varten – näyttelyyn voi osallistua jokainen

Kemin seurakunta täyttää tänä keväänä 120 vuotta. Juhlan kunniaksi seurakunta järjestää yhdessä Kemin museoiden kanssa osallistavan valokuvanäyttelyn. Näyttelyn teemana on Kemin kirkko, joka valmistui vuonna 1902.

Mistä kulmasta, missä säässä ja mihin vuoden aikaan sinä olet tallentanut parhaan otoksesi Kemin kirkosta? Kuvaatko sisällä vai ulkona? Oletko yksityiskohtien, kokonaisuuksien vai tunnelman ikuistaja? Valitse kuva, joka ilmentää sinun tunnettasi kauniiseen kirkkoomme ja osallistu näyttelyyn. Kuvista kootaan digitaalinen verkkonäyttely sekä osa kuvista pääsee esille myös Kemin kulttuurikeskukseen Kemin seurakunta 120 vuotta -näyttelyyn 2.5. – 31.8.2022.  

Osallistuminen on helppoa ja avointa kaikille. Lähetä enintään kaksi (2) kuvaa osoitteeseen taidemuseo@kemi.fi . Kirjoita viestiin kuvaajan nimi tai nimimerkki sekä kuvaushetken vuosiluku. Kuvan tulee olla mahdollisimman korkearesoluutioinen jpeg, png tai pdf-tiedosto. Kuvan voi tuoda museolle myös muistitikulla tai sopia kuvan muusta siirtotavasta. Lähetä tai tuo kuvatiedosto viimeistään 19.4.2022. Jos kuvassa esiintyy henkilöitä, kaikilta on oltava lupa kuvan lähettämisestä näyttelyyn.

Kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvien ottajilla, mutta Kemin seurakunta ja Kemin museot varaavat oikeuden käyttää näyttelyyn lähetettyjä kuvia näyttelyä koskevassa viestinnässä ja tiedotuksessa.

Lisätietoja: Tanja Kavasvuo 040 357 6991

Takaisin listaukseen