15.5.2020

Kirjasto avaa ovensa varausten noudoille maanantaina 18.5. kello 9

Kemin kirjastossakin mennään pienin askelin kohti normaalioloja.
Aluksi supistetuin palveluin ja tiloin noudattaen annettuja ohjeita.

Ensin kirjasto avaa ovensa vain varausten noutoa varten (Take away-palvelu) 18.–29.5.2020 kello 9–14. Palautuksia voi edelleen jättää myös kulttuurikeskuksen ulkopuolella oleviin palautuslaatikoihin, jotka ovat käytettävissä kirjaston aukioloaikoina.

Huomioitavaa: Varauksia puretaan pikkuhiljaa ja hallitusti. Tule asioimaan kirjastoon vain, jos olet saanut viestin noudettavasta varauksesta. Myös ennen sulkua odottamaan jääneet varaukset ovat vielä noudettavissa.

Kun asioit kirjastossa:

  • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta (tarjoamme käsidesiä) ja turvaväleistä.
  • Tule vain terveenä.
  • Ota huomioon, että tiloihin voi tulla kerrallaan vain noin 10 asiakasta. Jos ruuhkaa syntyy, joudut ehkä odottelemaan vuoroasi hetken aikaa.

Aluksi oleskelu kirjaston tiloissa, kirjojen etsiminen hyllyistä, lehtien luku, tietokoneiden tai kopiokoneiden käyttö ei ole mahdollista. Ainoastaan aulatila on avoinna. Kesäkuun alussa saamme mahdollisesti lisää tiloja auki ja palvelutarjontaa voidaan laajentaa. Pyrimme saamaan tuolloin palveluillemme myös ilta-aikoja. Siitä tiedotamme myöhemmin lisää.

Lainojen eräpäivät on ylitetty 17.6.2020 asti. Varauksilla on noutoaikaa myös runsaasti, mutta toivomus on, että varaukset noudettaisiin mahdollisimman pian noutoilmoituksen saavuttua. Jos saat noutoilmoitukset sähköpostitse, tarkista myös roskapostikansio.

Tee varaus verkkokirjastossa ja nouda varaamasi aineistot saatuasi siitä ilmoituksen. Varauksia voi tehdä osoitteessa https://lapinkirjasto.finna.fi. Jos tarvitset apua verkkokirjaston käytössä, ota yhteyttä numeroon 016 258 252 arkisin kello 9–14.

Takaisin listaukseen