30.3.2022

Koronarokotukset Kemissä 9.4.2022

Rokotamme ajanvarauksella lauantaina 9.4.2022 uudella terveysasemalla, osoitteessa Valtakatu 6. Sisäänkäynti terveysaseman pääovista.

Aiempien Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen rokotussuositusten mukaisesti rokotamme nyt myös 4. annoksia 80 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille, kun 3. annoksesta on kulunut 3 kuukautta.

Alla Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeistukset aiemmista rokotusten aikatauluista.

3. koronarokoteannosta suositellaan myös kaikille yli 18 vuotta täyttäneille sekä kaikille sairautensa vuoksi riskiryhmään 1 tai 2 kuuluville.

Voimakkaasti immuunipuutteisille suosittelemme kolmatta annosta, kun toisesta annoksesta on kulunut vähintään 2 kuukautta. Heille suosittelemme myös neljättä annosta, kun kolmannesta annoksesta on kulunut 3–4 kuukautta.

60 vuotta täyttäneille ja 18 vuotta täyttäneille riskiryhmiin kuuluville kolmas rokoteannos voidaan antaa, kun toisesta rokotuksesta on kulunut 3–4 kuukautta.

18–59-vuotiaille, jotka eivät kuulu riskiryhmiin, kolmas rokoteannos voidaan antaa 4–6 kuukauden kuluttua toisesta annoksesta.

12–17-vuotiaille riskiryhmiin kuuluville kolmas rokoteannos voidaan antaa 6 kuukauden kuluttua toisesta annoksesta.

Myös muille 12–17-vuotiaille voidaan antaa kolmas rokoteannos, jos se on tarpeen erityisestä syystä, esimerkiksi rokotustodistusta varten.

Alle 30-vuotiaat miehet rokotetaan Pfizerin rokotteella Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeen mukaan.

Rokotusajan voi varata netin kautta osoitteesta https://koronarokotuskemi.kehollesi.fi/ tai puhelimitse numerosta 016-259 704. Kemissä on otettu käyttöön takaisinsoittojärjestelmä puhelinajanvarauksessa.

Rokotuksiin liittyvissä asioissa yhteys koronarokotus@kemi.fi

Seuraa tiedotteita Kemin kaupungin nettisivuilla ja Facebookissa.  

Takaisin listaukseen