5.1.2022

Koronarokotusaikoja avattu lauantaille 29.1.2022

Rokotamme 1. annoksia kaikille rokotuspäivään mennessä 12-vuotta täyttäneille ja 2. annoksia, joilla tulee ensimmäisestä rokotuksesta vähintään 6 viikkoa täyteen.

Terveyden ja Hyvinvoinninlaitos suosittelee kolmannen rokoteannoksen antamista niille 12 vuotta täyttäneille, jotka taudin tai hoidon vuoksi ovat voimakkaasti immuunipuutteisia, kolmas rokoteannos voidaan antaa, kun toisesta annoksesta on kulunut vähintään 2 kuukautta

Kolmatta koronarokoteannosta suositellaan myös kaikille yli 18-vuotta täyttäneille sekä kaikille sairautensa vuoksi riskiryhmään 1 tai 2 kuuluville.

60 vuotta täyttäneille ja riskiryhmiin kuuluville kolmas rokoteannos voidaan antaa, kun toisesta rokotuksesta on kulunut 3–4 kuukautta.

Alle 60-vuotiaille, jotka eivät kuulu riskiryhmiin, kolmatta rokoteannosta voidaan tarjota 4–6 kuukauden kuluttua toisesta annoksesta.

Alle 30-vuotiaat miehet rokotetaan Pfizerin rokotteella Terveyden ja Hyvinvoinninlaitoksen ohjeen mukaan.

Rokotuksissa edetään vanhimmista nuorimpaan, sillä ikä on merkittävin vakavalle koronataudille altistava tekijä.

Rokotusajan voi varata netin kautta tai puhelimitse arkisin kello 8-11 ja 12-15, numerosta 040 589 0995.

Rokotuspaikkana toimii uusi Terveyskeskus, osoitteessa Valtakatu 6. Käynti terveyskeskuksen pääovista.

Ajanvarauksessa on tällä hetkellä ruuhkaa. Pyydämme, että yhteyttä ottaisivat tällä hetkellä vain 60 vuotta täyttäneet sekä riskiryhmiin kuuluvat. Ilmoitamme rokotusajoista, sen mukaan miten saamme tiedon tulevista rokotemääristä.

Seuraa tiedotteita Kemin kaupungin nettisivuilla ja facebookissa.

Takaisin listaukseen