19.1.2021

Lasten lauantait tulevat Kemiin!

Lasten lauantait alkavat tänä vuonna Kemissä. Kyseessä on kuukausittainen tapahtuma, joka tuo iloa lapsille ja lapsenmielisille monipuolisine sisältöineen. Lauantait koostuvat kello 11 alkavasta esityksestä ja siihen liittyvästä pajasta, joka järjestetään kello 12-14 Kulttuurikeskuksella.

Ensimmäiset kolme lauantaita tammikuusta maaliskuuhun on jo julkistettu. Liikkuva laulureppu aloittaa tammikuussa Lasten lauantait esittäen lastenmusiikkia videokonserttina, jolloin kuka vain voi osallistua turvallisesti etänä.

Helmikuussa vuorossa on taikuri Roope Ylitalo, joka taikatemppujensa jälkeen pitää myös taikurikoulun halukkaille. Ennakkoilmoittautuminen taikurikouluun aukeaa tammikuun loppuun mennessä ja sen alaikäraja on 6 vuotta. Taikurikurssin ohessa toimii myös ilmapallokoirapaja Lastenkulttuurikeskukselta. Taikuriesitykseen ja ilmapallokoirapajaan ei ole ikärajoja.

Maaliskuussa koetaan Nukketeatteri Pikkukulkurin esitys Nigan 8 vuodenaikaa. Sen jälkeen on vuorossa aiheeseen liittyvä kettupaja Lastenkulttuurikeskukselta.

Helmikuun ja maaliskuun tapahtumat pidetään koronatilanteen sallimissa rajoissa ja perutaan tarvittaessa!

Tapahtumien järjestäjinä ovat Tapahtumatoimisto, Lastenkulttuurikeskus ja Kaupunginkirjasto.

Tarkemmat tapahtuma-ajat:

Lauantai 23.1. kello 11-11:30 Liikkuva laulureppu -videokonsertti, jonka linkki laitetaan Kaupunginkirjaston Facebook-tapahtumaan.

Lauantai 20.2. kello 11-11:45 Taikuri Roope Ylitalo. Työpajana kello 12-14 Taikurikoulu, johon tulee ilmoittautuminen tammikuun lopulla sekä ilmapallokoirapaja, jonka järjestää Lastenkulttuurikeskus. Tapahtuma Kulttuurikeskuksella kirjaston tiloissa.

Lauantai 20.3. kello 11-11:35 Nukketeatteri Pikkukulkurin esitys Nigan 8 vuodenaikaa. Työpajana kello 12-14 kettupaja Lastenkulttuurikeskukselta. Tapahtuma Kulttuurikeskuksella kirjaston tiloissa.

Tapahtumat löytyvät myös Kaupunginkirjaston Facebook-sivuilta. Kirjaston sivuilla on myös arvonta, johon pyydetään toiveita tulevista esityksistä ja pajoista! Arvontaan voi osallistua sunnuntaihin 24.1.2021 asti ja siitä voi voittaa lastenkirjoja.

Takaisin listaukseen