23.6.2022

Lastenmusiikkifestivaali Rondelli valloittaa huippuesiintyjillään

Tänä vuonna Rondellissa lauantaina 2.7. klo 12-15 kuullaan toivottua Tuubakimalaista, suosittua Soivaa Siiltä sekä lämminhenkistä Liikkuvaa Laulureppua. Kemin liikennepuistosta löytää esiintyjien lisäksi Nellin & Niilon pellepuiston, pomppulinnan sekä onginnan. Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Tuubakimalainen -yhtye pitää sisällään Lahden kaupunginorkesterissa, Sinfonia Lahdessa, tuubaa soittavan Harri Lidslen lisäksi vierailevan pianistin. Tuubakimalainen sai alkunsa vuonna 2003 Sallan Musiikkipäivillä järjestetyn ”Kimalaisen lento” -lastenkonsertin ansiosta.

Soiva Siili on oululaisten varhaiskasvattajien, Kyösti Salmijärven ja Markus Lampelan vuonna 1995 perustama lastenmusiikkiyhtye. Soivan Siilin musiikki on Kyöstin ja Markuksen säveltämää ja pääosin myös sanoittamaa. Duon soittimisto on moninainen ja värikäs. Kyösti laulaa ja soittaa kitaraa. Markus laulaa ja soittaa monenlaisia pillejä, huuliharppuja ja etnopuhaltimia.

Mari ja Timo Rautio Oulusta perustivat Liikkuvan Laulurepun vuonna 2009. Se sai alkunsa ajatuksesta yhdistää sosiaalialankoulutus molempien muusikkotaustaan. Liikkuvat lauluheput pakkaavat kapsäkkinsä ja liikkuvat sinne, missä tarvitaan musiikillista menoa ja meininkiä!

Nellin ja Niilon kiertävä pellepuisto on sisälle tai ulos pystytettävä hauska teemallinen puuhapuisto. Pellepuistossa lapsia ilostuttavat pellepariskunta Nellin ja Niilon lisäksi kymmenen suurta puista pellehahmoa, joilla jokaisella on oma tarinansa. Lystikkäät pellehahmot johdattavat lapset monenlaisten iloa ja oppia tuottavien puuhatehtävien pariin.

Lisätiedot: 
tapahtumakoordinaattori Katri Jämsä, katri.jamsa@kemi.fi, 040 615 2994 (vapaalla 27.6.)
tapahtumatuottaja Tuomas Laajoki, tuomas.laajoki@kemi.fi, 040 751 8013 
nuorisosihteeri Tanja Paaso-Rantala, tanja-paasorantala@kemi.fi, 040 661 2940

Takaisin listaukseen