12.2.2021

Liikuntatilojen käyttöä koskevat muutokset ajalle 14.2.–14.3.2021

Kaupungin sisäliikuntapaikkojen harrastusvuorojen käyttötauko yli 20-vuotiailta (*) jatkuu Koronaepidemian johdosta. Konserniyhtiöiden tulee toimia samoin.

Suositellaan, että kaikenlainen kilpailutoiminta ja siihen liittyvät matkat perutaan niin nuorten kuin aikuistenkin osalta.

Alle 20-vuotiaiden harrastuksissa tulee huomioida seuraavat asiat:

  • Urheilutilojen pukuhuoneiden käyttöä ei suositella
  • Osallistujien suositellaan tulevan liikuntatilaan suoraan harrastusvarusteissa ja pukuhuoneissa oleskelua tulee välttää. Harrastajien toivotaan käyttävän omia peseytymistiloja.
  • Samassa pukuhuoneessa voi olla yhtä aikaa korkeintaan 10 henkilöä
  • Liikuntatiloille määritellään tilakohtaiset enimmäismäärät harrastajille
  • Ohjaajien suositellaan käyttävän maskia harjoitus- ja ohjaustilanteissa
  • Harjoituksissa tulee noudattaa lajilittojen antamia suojautumisohjeita
  • Saattajien ja huoltajien oleskelu puku- ja harjoitustiloissa ei ole sallittua. Milloin tätä ei voida välttää, tulee saattajien ja huoltajien käyttää kasvomaskia koko tilassa oleskelun ajan.
  • Seurat vastaavat omilla harjoitteluvuoroillaan terveysturvallisuuden viranomaisohjeiden ja suositusten toteutumisesta.

Rajoitus ei koske SM-tason kilpaurheilua. Harjoittelu tulee järjestää enintään kymmenen (10) henkilön ryhmissä ja niin, että ryhmien kokoonpano säilyy samana. Urheilijoita suositellaan myös välttämään kontakteja joukkueensa ulkopuolisiin henkilöihin. Toiminta tulee järjestää koronaturvallisesti OKM:n ja AVI:n määräyksiä noudattaen.

Uimahalli on suljettu yleisökäytöltä 14.3.2021 asti. Koululaisryhmien ja uimaseurojen alle 20-vuotiaiden (*) harjoittelu ja lasten uimakoulut on mahdollista toteuttaa viranomaismääräyksiä ja ohjeita noudattaen. Fysioterapeuttien antama allasterapia on mahdollista toteuttaa tilaussaunan kautta Vammaiskortin (A) merkinnän omaaville henkilöille.

Kaupungin omistamat kuntosalit on suljettu 14.3.2021 asti.
(Uima- ja Tervahallin kuntosalit sekä Sauvosaaren ja Hepolan kuntosali).

Ulkoliikuntapaikoilla pukutilat eivät ole käytössä. Luistelukentillä on kentän reunalla penkit luistimien vaihtoa varten.

Avantouinti on mahdollista viranomaismääräyksiä ja ohjeita noudattaen. Kausikortit lunastetaan uimahallin lippukassalta.

Jäähallin alle 20-vuotiaiden (*) harjoitusvuorot jatkuvat, muut toiminnat
ovat keskeytyksissä 14.3.2021 asti.

Keila- ja tennishallin keilaradat on suljettu 14.3.2021 asti, mutta
tennishallin osalta vuorot voidaan toteuttaa viranomaismääräyksiä ja ohjeita noudattaen. Tiedot ja tennishallin aukioloajat löytyvät Keila- ja tennishallin nettisivulta tästä linkistä. Vuoroja voi tiedustella Keila ja Tennishallilta puhelin 045 279 3119.

(*) Korjattu 18.2.2021 ikärajaksi 20 vuotta alueellisen pandemiatyöryhmän päätöksen mukaisesti.

Takaisin listaukseen