15.1.2021

Liikuntatilojen käyttöä koskevat muutokset ajalle 18.1.–18.2.2021

Kaupungin sisäliikuntapaikkojen harrastusvuorojen käyttötauko yli 18-vuotiailta jatkuu Koronaepidemian johdosta. Konserniyhtiöiden tulee toimia samoin.

  • Yli 18-vuotiaitten SM-tason kilpaurheilu ja harjoittelu mahdollistetaan niin, että harjoitukset tulee järjestää enintään kymmenen (10) henkilön ryhmissä ja niin, että ryhmien kokoonpano säilyy samana. Urheilijoita suositellaan myös välttämään kontakteja joukkueensa ulkopuolisiin henkilöihin. Toiminta tulee järjestää koronaturvallisesti viranomaisten ja lajiliittojen määräyksiä noudattaen.
  • Kaupungin linjauksena on yli 18-vuotiaitten SM-tason kilpailutoiminnan osalta vastaava kuin harjoittelussa eli mahdollistetaan tarvittaessa voimassa olevien viranomaisohjeistusten ja lajiliittojen ohjeistusten puitteissa.

Alle 18-vuotiaiden harrastuksissa tulee huomioida seuraavat asiat:

  • Urheilutilojen pukuhuoneiden käyttöä ei suositella.
  • Osallistujien suositellaan tulevan liikuntatilaan suoraan harrastusvarusteissa ja pukuhuoneissa oleskelua tulee välttää. Harrastajien toivotaan käyttävän omia peseytymistiloja.
  • Samassa pukuhuoneessa voi olla yhtä aikaa korkeintaan 15 henkilöä.
  • Liikuntatiloille määritellään tilakohtaiset enimmäismäärät harrastajille.
  • Ohjaajien suositellaan käyttävän maskia harjoitus- ja ohjaustilanteissa.
  • Harjoituksissa tulee noudattaa lajilittojen antamia suojautumisohjeita.
  • Saattajien ja huoltajien oleskelu puku- ja harjoitustiloissa ei ole sallittua. Milloin tätä ei voida välttää, tulee saattajien ja huoltajien käyttää kasvomaskia koko tilassa oleskelun ajan.
  • Seurat vastaavat omilla harjoitteluvuoroillaan terveysturvallisuuden viranomaisohjeiden ja suositusten toteutumisesta.

Suositellaan, että kaikenlainen kilpailu- ja esiintymistoiminta ja siihen liittyvät matkat perutaan niin nuorten kuin aikuistenkin osalta.

Uimahalli on suljettu yleisökäytöltä 18.2.2021 asti. Koululaisryhmien ja uimaseurojen alle 18-vuotiaiden harjoittelu on mahdollista viranomaismääräyksiä ja ohjeita noudattaen.

Kaupungin omistamat kuntosalit on suljettu 18.2.2021 asti.
(Uima- ja Tervahallin kuntosalit sekä Sauvosaaren ja Hepolan kuntosali.)

Ulkoliikuntapaikoilla pukutilat eivät ole käytössä. Luistelukentillä on kentän reunalla penkit luistimien vaihtoa varten.

Avantouinti on mahdollista viranomaismääräyksiä ja ohjeita noudattaen. Kausikortit lunastetaan uimahallin lippukassalta.

Jäähallin alle 18-vuotiaiden harjoitusvuorot jatkuvat, muut toiminnat
ovat keskeytyksissä 18.2.2021 asti.

Keila- ja tennishallin keilaradat on suljettu 18.2.2021 asti, mutta
tennishallin osalta vuorot voidaan toteuttaa viranomaismääräyksiä ja ohjeita noudattaen. Tiedot ja tennishallin aukioloajat löytyvät Keila- ja tennishallin nettisivulta tästä linkistä. Vuoroja voi tiedustella Keila- ja tennishallilta puhelin 045 279 3119.

Takaisin listaukseen