1.3.2021

Liity mukaan Siirtolapuutarhayhdistyksen jäseneksi – olet mukana edistämässä siirtolapuutarhan perustamista Kemiin

Kiinnostaako Siirtolapuutarhan jäsenyys? Liittymällä jäseneksi pääset mukaan edistämäänsiirtolapuutarhan perustamista Kemiin ja olet ensisijaisten palstan varaajien joukossa, kun alueen sijainti päätetään. Tällä hetkellä suosituimmat alueet siirtolapuutarhalle ovat Kuivanuorossa, Ajoksessa ja Paavonkarissa. 

Tavoitteena on muodostaa siirtolapuutarhatoiminnasta kiinnostuneista ihmisistä yhdistys ja valita heidän keskuudestaan edustajat. Aluksi toiminnan päämääränä on edistää siirtolapuutarhan perustamista. Kaupunkiviljelyhanke toimii yhdistyksen toiminnan tukena ja järjestää yhteisiä tilaisuuksia ja työpajoja yhdistyksen tarpeiden mukaan jatkossakin. Siirtolapuutarhatyöpajoissa on alustavasti keskustelu osallistujien kanssa, että yhdistys voidaan perustaa alkuvaiheessa ilman rekisteröitymistä.  

Kaikki Kemiin perustettavasta siirtolapuutarhasta kiinnostuneet voivat liittyä yhdistykseen. Jäsenyyden edellytys on vähintään 18 vuoden ikä, aito kiinnostus edistää siirtolapuutarhan perustamista Kemiin ja halu varata siirtolapuutarhapalsta, kun asia tulee ajankohtaiseksi. Tässä vaiheessa jäsenyys ei vielä sido palstan varaamiseen. Perustamiskokouksen ajankohta ilmoitetaan erikseen kaikille yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneille. Mitä enemmän yhdistykseen saadaan jäseniä, sitä enemmän ihmisillä on vaikutusmahdollisuuksia tulevan siirtolapuutarhan suhteen. 

Voit ilmoittaa kiinnostuksesi jäsenyydestä täyttämällä alla olevan lomakkeen 15.3.2021 mennessä!

Takaisin listaukseen