Pulkkamäen juurella perhe nuotiolla eväiden kanssa.
Jungon pulkkamäen tulistelupaikalla Niko, Sarkku, Nea, Josefiina, Iida ja Sarafiina. KUVA: PEKKA HAAPANIEMI

4.1.2022

Luistelukentät, hiihtoladut ja mäenlaskupaikat ovat käytössä

Ympäristötoimiala tiedottaa:

Kaikki luistelukentät ovat vihdoin käytössä eli Hepolan kenttä, Kulmankylän kenttä, Kivikon kenttä, Karihaaran kenttä, Koivuharjun kenttä, Ajoksen kenttä, Jungon kaukalo, Sauvosaaren kaukalo sekä Liikennepuiston retkiluistelurata. Koronaturvallisuusohjeen mukaisesti, pukukopit eivät ole valitettavasti käytössä. Luistelukenttien reunoilla on penkit luistimien vaihtoa varten.

Hiihtämäänkin pääsee monessa paikassa. Osa laduista on täysin käyttökunnossa ja osa valmisteilla pohjattuna. Loputkin mantereella sijaitsevat ladut saadaan käyttöön, kun lunta on riittävästi latu urien tekemistä varten.

Reaaliaikaisen kunnossapitotilanteen luistinkenttien ja latujen osalta näkee kunnossapitotietojärjestelmästä , johon tieto päivittyy välittömästi työn valmistuttua.

Tammisen montun ja Jungon pulkkamäet odottavat myös laskijoita. Mäenlaskupaikoilla on mahdollisuus paistaa vaikka makkarat välipalaksi tulistelupaikoilla. Jungon valaistuksessa on vika päällä, mutta valot pyritään saamaan pikaisesti toimintaan.

Iloa liikkumisesta raikkaassa talvisäässä!

Takaisin listaukseen