14.12.2021

Markkinavuoropuhelu koulukuljetuksista 2022-2024

Kemin kaupungin hankintatoimi ja hyvinvointitoimiala järjestävät yhteisen ja kaikille avoimen tiedotus- ja keskustelutilaisuuden koulukuljetusten 2022–2024 kilpailutuksesta mahdollisille liikennöitsijöille. Järjestettävän markkinavuoropuhelun tarkoituksena on koota mahdollisilta tarjoajilta näkemyksiä ja kommentteja tulevaan kilpailutukseen.

Yhteinen markkinavuoropuhelutilaisuus: 24.1.2022 kello 15:00-16:00

Pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuteen 28.12.2021 mennessä lähettämällä vahvistusviestin osallistumisesta osoitteeseen hankinnat@kemi.fi.

Tilaisuus tullaan järjestämään Microsoft Teams -kokouksena. Lähetämme kaikille tilaisuuteen ilmoittautuneille erillisen kutsun Teams-kokoukseen. Ohje kokoukseen liittymisestä toimitetaan linkin yhteydessä.

Markkinavuoropuhelun tarkoituksena on tiedottaa markkinoita tulevasta kilpailutuksesta, kartoittaa markkinoiden tilannetta, mahdollistaa kommenttien esittämisen tulevasta hankinnasta sekä saada hankintaa koskevaa tietoa, jotta varsinainen tarjouskilpailu voidaan toteuttaa mahdollisimman tarkoituksenmukaisella tavalla. Vuoropuhelulla täydennetään osaamista tarjouspyynnön laadintaan.

Markkinavuoropuhelukutsuun vastaaminen tai markkinavuoropuheluun osallistuminen eivät sido yritystä tarjouskilpailuun osallistumiseen, eivätkä myöskään ole edellytyksenä myöhemmin varsinaiseen tarjouskilpailuun osallistumiselle. Vastaaminen tai markkinavuoropuheluun osallistuminen eivät myöskään vaikuta tarjoajan asemaan varsinaisessa tarjouskilpailussa.

Markkinavuoropuhelukutsuun vastanneille tai markkinavuoropuheluun osallistuneille ei makseta korvausta osallistumisesta.

Terveisin

Kemin kaupungin hankintatoimi

Takaisin listaukseen