8.3.2023

Matkailu- ja ravintola-alan rekrytreffit järjestetään Pointissa 15.3. klo 13-15

Visit Kemi ja Pointti järjestävät yhteistyössä matkailu- ja ravintola-alan yritysten työntekijäpulaan vastaten matalan kynnyksen rekrytreffit Yhteispalvelupiste Pointissa Valtakatu 11-13, jonne ovat kaikki työnhakijat vapaasti tervetulleita.

Ideana on, että kemiläiset ja lähialueen matkailuyritykset esittelevät yritystoimintaansa ja vapaita työpaikkoja. Paikalla olijat työnhakijat kiertävät yritysten pisteitä ja voivat halutessaan esitellä itsensä työnantajalle ja vaihtaa yhteystietoja.

Avoimia työpaikkoja on tällä hetkellä tarjolla niin kokoaikaisesti, kuin osa-aikaisestikin monipuolisesti alan eri tehtävissä: ravintola- ja kahvilatyötä, hotellien vastaanotto- ja myyntityötä, siivousta, sekä oppaana toimimista.

Rekrytreffit on alan työnhaun uusi ja kaikille osapuolille mahdollisimman helpoksi tehty kokeilu, jota on mahdollista toistaa esimerkiksi kesätyöhaussa. Työnhakijat ovat tervetulleita kauempaakin katsomaan työmahdollisuuksia, Kemissä on edullista asua, kaikki palvelut ovat 15 minuutin sisällä. 

Lisätiedot:

Vilma Klemetti

Matkailuasiantuntija

Kemin kaupunki

040 626 0910

vilma.klemetti@kemi.fi

Takaisin listaukseen