27.2.2023

Nuorisotyö elää mukana arjessa ja lomalla

Nuorisotyön kevätkauden arki on alkanut rullaamaan ja nyt onkin aika julkaista myös loppukevään kokonaisuutta ja sisältöä!

Nuorisotilatoimintaa kaupunki järjestää kevään ajan kahdessa eri paikassa: Takitsulla (Oklaholmankatu 16) sekä Huvikummulla (Sauvosaarenkatu 27). Nuorisotilan avoimet illat on tarkoitettu 5. luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille. 

Nuorisotilojen säännölliset aukioloajat keväällä 2023:

Takitsu 

 • Keskiviikko ja torstai kello 15-21 
 • Perjantai ja lauantai kello 16-23 

Takitsulla järjestetään myös 2.-4. luokkalaisten nuokkutiistait. Nimensä mukaisesti joka tiistai Takitsulle ovat tervetulleita myös nuoremmat kävijät kello 15-18. Tiistaisin touhutaan yhdessä Takitsulla ja lähiympäristössä. 

Huvikumpu 

 • Torstai kello 16-21 
 • Perjantai ja lauantai kello 16-23 

Poikkeuksista aukioloajoissa tiedotamme aina erikseen meidän somekanavillamme. Facebookissa sivulla Kemin Nuorisotyö ja Instagramissa nimimerkillä kemi_nt 

Talvilomaviikko myös lähenee jo hurjaa vauhtia, ja silloinkin luvassa on toimintaa kouluikäisille lapsille ja nuorille. Talvilomaviikon toiminnasta on tulossa myöhemmin myös tarkemmat tiedot somekanavillemme. 

Talvilomaviikko polkaistaan käyntiin nuorille järjestettävällä Kärppäpelireissulla lauantaina 4.3.2023 yhteistyössä Tornion nuorisotoimen ja Keminmaan vapaa-aikapalveluiden kanssa.  

Heti kun talvilomaviikolle asti kunnolla päästään, on luvassa nuorten laskettelureissu Ylläkselle. Laskettelureissu tulee olemaan päiväreissu maanantaina 6.3.2023 Laskettelureissu järjestetään yhteistyössä Keminmaan vapaa-aikapalveluiden kanssa.  

Talvilomaviikolla järjestetään myös 1.–4. luokkalaisten toimintapäivät maanantaista perjantaihin 6.-10.3.2023 kello 9-15. Toimintapäivillä pelaillaan, askarrellaan ja leikitään, sekä vain oleillaan vapaasti nuorisotilalla Takitsulla. Lapsen ei ole pakko olla paikalla koko päivää, eikä viikon jokaisena päivänä. Viikolla luvassa myös esimerkiksi ulkoilupäivä Kallilla. Nuorisotyö tarjoaa osallistujille päivän aikana lämpimän ruoan, joten päiville täytyy ilmoittautua etukäteen 3.3.2023 mennessä Whatsappissa nuoriso-ohjaaja Handelle numeroon 040 723 5172 tai sähköpostiin hanne-maari.korhonen@kemi.fi.  

Talvilomaviikon päätteeksi lauantaina 11.3.2023 järjestetään yhteistyössä Lastenkulttuurikeskuksen kanssa Talvitapahtuma! Koko perheen ulkoilupäivää vietetään Perhepuistossa (liikennepuisto) kello 12-15. Ohjelmassa kepparirata, jumppatuokiot, makkaranpaistoa, poniajelua ja luistelua. Yksi poniajelukierros per lapsi, poniajelumahdollisuus kello 12-14. Makkarat ja mehut tarjotaan 100 ensimmäiselle, saa ottaa myös omia mukaan! Jos haluaa luistella, on perhepuistossa avattu tällekin talvelle retkiluistelurata, jossa saa vapaasti käydä luistelemassa, kunhan on omat luistimet mukana. Puistossa myös koppi varusteiden vaihtoa varten. Kypärän käyttö pakollista tapahtuma-aikana. Tapahtumassa säävaraus!

Nuorisotilojen aukioloajat Talvilomaviikolla 6.-11.3.2023 

Takitsu on talvilomaviikolla auki 5. luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille maanantaista lauantaihin:  

 • maanantaista torstaihin kello 16-22 
 • perjantaina ja lauantaina kello 16-23 

Huvikummun nuorisotila auki 5.luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille torstaista lauantaihin: 

 • torstaina kello 16-22 
 • perjantaina ja lauantaina kello 16-23. 

Hepolan nuorisotila on talvilomaviikolla auki tiistaista lauantaihin: 

 • Tiistaina alakoululaisille kello 13-17, yläkoulu ja ammattiaste kello 17-20 
 • Keskiviikkona vain alakoululaisille kello 13-21 
 • Torstaina alakoululaisille kello 13-17, yläkoulu ja ammattiaste kello 17-20 
 • Perjantaina ja lauantaina alakoululaisille kello 13-17, yläkoulu ja ammattiaste kello 17-21
Takaisin listaukseen