10.10.2022

Nuorisotyön syysloma

Viikolla 42 lapset ja nuoret viettävät syyslomaa koulusta, joten nuorisotyö tarjoaa toimintaa kaiken ikäisille nuorille myös syyslomaviikolla!

Alakoululaisten toimintapäivät järjestetään jälleen Takitsulla (Oklaholmankatu 16)! Syyslomalla maanantaista perjantaihin 1.-4. luokkalaisille. Toimintapäivä kestää joka päivä kello 9-15. Lapsi voi osallistua vain osaan päivistä, eikä paikalla ole myöskään pakko olla koko päivää. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä osallistuuko lapsi vain tiettyinä päivinä tai tiettyyn kellonaikaan. Toimintapäiville voi ilmoittaa lapsen joko Whatsappiin nuoriso-ohjaaja Handelle numeroon 040 723 5172 tai sähköpostitse osoitteeseen hanne-maari.korhonen@kemi.fi. Ilmoittautumisviestissä täytyy lukea lapsen nimi, ikä ja allergiat, sekä huoltajan nimi ja puhelinnumero. Tarvitsemme allergiatiedot koska päivän aikana tarjoamme ruoan. 

Tiistaina 5.-9. luokkalaisille luvassa kaupunkiseikkailu! Kerää kasaan 2-4 henkilön joukkue ja saavu paikalle Huvikummulle (Sauvosaarenkatu 27) kello 16 mennessä. Luvassa menoa ja meininkiä Kemin alueella tehtäviä suoritettaessa. Mukaan tarvitsette vain puhelimen ja reipasta mieltä. Kaikki osallistujat palkitaan.

Takitsun nuorisotila on auki syyslomaviikolla keskiviikosta lauantaihin 5.luokkalaisille ja kaikille sitä vanhemmille nuorille kello 16-22.  

Hepolan nuorisotila on auki syyslomaviikolla tiistaista lauantaihin; 
tiistaista torstaihin kello 12-20 
perjantaina kello 13-21 
lauantaina kello 14-21 
Hepolan nuorisotilan aukioloajat on jaettu niin, että alakoululaiset saavat olla joka päivä tilalla aukeamisesta kello 17 asti, jonka jälkeinen aika on vain yläkoululaisille.

Torstaina luvassa on myös Paintball-pelireissu yli 15 vuotiaille nuorille, ilmoittautuminen Päiville whatsappiin numeroon 040 626 4490.

Tarkemmat ja ajankohtaisimmat tiedot löydät somesta instagramista @kemi_nt ja facebookista Kemin nuorisotyö. 

Takaisin listaukseen