Äiti kahden lapsen kanssa Huvikummussa. Kuva: Pentti Korpela

26.10.2021

Oletko kiinnostunut tukiperhetoiminnasta?

Kemin kaupunki järjestää tulevana syksynä kaksi päivää kestävän tukiperhekoulutuksen. Koulutuspäivät ovat 13.11. sekä 20.11.2021.

Oletko kiinnostunut tukiperhetoiminnasta? Koetko, että elämäntilanteesi sallii aikaa yhden viikonlopun kuukaudessa tukilapselle? Tarvetta uusille tukiperheille on jatkuvasti. Tukiperheitä tarvitsevat lapset ja perheet ovat erilaisia, joten haemme kaikenlaisia perheitä. Tukiperheeksi alkava voi olla lapseton pariskunta, yksineläjä kuin lapsiperhekin. Tukihenkilö tai -perhe voi asua myös toisella paikkakunnalla

Tukiperhetoiminnan tavoitteena on auttaa lasta ja hänen perhettään erilaisissa elämäntilanteissa tukemalla perheen voimavaroja. 

Usein perheen läheisverkosto on suppea, ja perhe tarvitsee arkeen tärkeän hengähdystauon. Tukiperheet tekevät tärkeää työtä tarjoamalla lapselle aikaa ja luomalla lapseen luottamuksellisen aikuissuhteen.

Tukiperhe työskentelee lapsen ja hänen perheensä, sekä perheen työntekijän kanssa. Kemin kaupunki maksaa tukiperheille korvauksen toiminnasta. Tukiperhetoiminnasta kiinnostuneet voivat olla suoraan yhteydessä Kemin sijais- ja tukiperhetyöntekijään.

Kemin sijais- ja tukiperhetyöntekijä
Heli Kurkinen
heli.kurkinen@kemi.fi
p. 040 161 6731
Keskuspuistokatu 30, 94100 Kemi

Takaisin listaukseen