3.2.2021

Onni-auton ajot Kemin alueella keväällä 2021

Lapin ammattikorkeakoulun Terveys- ja hyvinvointiauto ONNI toimii kevään 2021 ajan Enontekiöllä koronatestauksissa. ONNI-auton palvelut hoidetaan Hyvinvointipysäkin toimesta kevään ajan ammattikorkeakoulun muilla autoilla alla olevan aikataulun ja reitin mukaisesti.

Hyvinvointipysäkin toiminnassa korostuu terveyden edistäminen ja ennaltaehkäisevät palvelut matalalla kynnyksellä. Toimimme yhteistyössä Kemin kaupungin kanssa. Pysähdyspaikoilla voit tarkistuttaa arvosi, kuten verensokerin, hemoglobiinin, kolesterolin, verenpaineen ja käden puristusvoiman sekä saat niihin liittyvän ohjauksen ja neuvonnan. Mittausten suorittamisesta vastaavat Lapin ammattikorkeakoulun Hyvinvointipysäkin opiskelijat yhdessä opettajien kanssa. Osa mittauksista on maksullisia ja tarjoamme niitä seuraavasti:

  • Pakettitarjous: hemoglobiini, verensokeri, kokonaiskolesteroli 10 euroa
  • Erikseen: verensokeri 4 euroa, hemoglobiini 4 euroa, kokonaiskolesteroli 6 euroa, kolesteroli erittely 16 euroa

Noudatamme korona-ajan turvaohjeita (maskit, käsidesi, etäisyys, vain terveenä paikalle).

Aikataulu

Onni kiertää keskiviikkoisin 3. ja 24. helmikuuta, 31. maaliskuuta, 28. huhtikuuta ja 19. toukokuuta seuraavan aikataulun ja reitin mukaisesti:

  • kello 9.00-10.00 Purolan palvelukeskuksen sisääntuloaula
  • kello 12.30-13.45 Rytikarin työväentalon kahvio
  • kello 14.15-15.00 Takajärvi, Toimintakeskus Takitsun sisääntuloaula

Tarjoamme Hyvinvointipysäkillä edellä mainittujen palvelujen lisäksi myös muita terveydentilan mittauksia ja testejä sekä terveystarkastuksia ja asiointiapua. Hyvinvointipysäkki on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8-12 ja löytyy osoitteesta Tietokatu 1.

Voit kysyä tarvittaessa lisätietoja puhelimitse 040 7412 908 tai sähköpostitse hyvinvointipysakki@lapinamk.fi.

Takaisin listaukseen