14.2.2023

Perheiden kohtaamispaikka muutti Huvikumpuun

Perheiden kohtaamispaikka muutti tammikuussa uusiin tiloihin Pruntsilta Huvikumpuun. Muutolla tiivistetään yhteistyötä tiloissa jo aiemmin toimineiden Kemin nuorisotyön kanssa sekä lisätään kaupungin rakennusten käyttöastetta.

Huvikummussa järjestetään säännöllisesti maanantaisin avoimia perhekahviloita, jossa vanhemmille ja lapsille on seuraa toisista lapsiperheistä sekä tarjolla on aina kuppi kuumaa ja lapsille mehua. Tiloissa alkaa myös maaliskuussa perheneuvolan järjestämä Vahvuutta vanhemmuuteen ryhmä sekä terveydenhuollon ja perheneuvolan perhevalmennusta. Vertaiskahveja yhden vanhemman perheille järjestetään joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkoiltana.

Torstaista lauantaihin paikalla ovat Kemin nuoriso-ohjaajat, jolloin tilat toimivat avoimina nuorisotiloina kaikille yli 5-luokkalaisille nuorille. Maanantaisin ja tiistaisin Huvikummussa soi sävelet musiikillista nuorisotyötä tekevän Factorin järjestämissä bändireeneissä. Tiistaisin musisoinnin lisäksi on nuoren järjestämä askartelukerho ja Erityislasten omaisten Elo -harrasteryhmä.

Torstaina kokoontuu sateenkaarinuorten vertaisryhmä ja uutena toimintana Kemiin on jalkautunut Walk in talk. Walk in talk on matalan kynnyksen keskusteluapua yli 15-vuotiaille nuorille. Ajalla voi jutella anonyymisti mieltä painavista asioista Kemin nuorisotyöntekijän, seurakunnan työntekijän tai Turvapoijun työntekijän kanssa. Keskusteluapua on saatavilla joka toinen viikko.

Seuraa Huvikummun tapahtumia ja kuulumisia Instagramista: @kemi_nt ja @perhekeskuskemissa sivuilta sekä Facebookista perhekeskuskemissa ja keminnuorisotyo. Avoimista tapahtumista tiedoitetaan myös Kemi.fi:n tapahtumakalenterissa.

Tervetuloa kohtaamispaikka Huvikumpuun!

Kohtaamispaikka Huvikummun viikkokalenteri kevät 2023
Takaisin listaukseen