18.11.2020

Siirtolapuutarhaa ideoidaan työpajoissa, tule mukaan!

Siirtolapuutarhatyöpajoissa suunnitellaan siirtolapuutarhaa Kemiin ja kerätään tietoa käyttäjien tarpeista ja toiveista tulevan alueen suhteen. Työpajoissa ideoidaan mm. yhdistystoimintaa, alueen sijaintia ja alueen toimintoja, mökin rakentamista ja puutarhapalstoja.

Työpajoja järjestetään loppuvuoden ja ensi kevään aikana eri teemoilla ja mukaan toivotaan asiasta kiinnostuneita kaupunkilaisia esittämään näkemyksiä ja ideoita tulevasta siirtolapuutarhasta. Seuraava työpaja on torstaina 26.11 kello 17-19 teemalla alueen sijainti ja kaavoitus. Tavoitteena on keskustella alueen sijaintivaihtoehdoista ja alueen teknisistä vaatimuksista.

Ilmoitamme työpajoista Kemin kaupungin somessa ja Vihreä Kemi-facebook sivuilla sekä Kemin kaupungin kotisivujen tapahtumakalenterissa. Järjestämme työpajat koronarajoitusten salliessa paikan päällä Jänkälässä ja Teams-etäyhteydellä.

Jos siirtolapuutarhan suunnittelu ja ideointi kiinnostaa, niin ole yhteydessä työpajojen järjestäjään heidi.nikkila@kemi.fi, 040 5877 153.

Logorivistössä Lapin liiton, Euroopan aluekehitysrahaston ja Vipuvoimaa-ohjelman logot.
Lappian logo
Takaisin listaukseen