19.10.2020

Taiteiden yön muhkea ohjelma myös livestreamina – Maskipakko yli 15-vuotiaille, paras maski palkitaan!

Kemin spektaakkelimainen Taiteiden yö 2020! 

Odotettu Kemin Taiteiden yö valtaa jälleen kaupungin lauantaina 24. lokakuuta. Tapahtumia järjestetään Kemin kulttuurikeskuksessa, paikallisissa ravintoloissa, Sauvotalossa, Toimintakeskus Siivessä, Toimintakeskus Takitsulla, Sarjakuvanäyttelyssä ja Jalokivigalleriassa, Aineen Taidemuseolla Torniossa, Kemin Pirtissä sekä Kinopirtissä. 

Kemin kulttuurikeskus tarjoilee parastaan mukaansatempaavilla musiikkiesityksillä, mielenkiintoisilla luennoilla, innoittavalla kirjaesittelyllä, levollisella rauhankulkueella ja -juhlalla, ihastuttavilla satuhetkillä, tyrmäävällä Taidekujalla, eleganteilla näyttelyillä ja tarinallisilla opastuskierroksilla. Huikeat musiikkiesitykset jatkuvat illan pikkutunneilla paikallisissa ravintoloissa. 

Sauvotalossa päästään nauttimaan energisistä tanssiesityksistä, touhukkaasta Halloween koristepajasta ja rennosta ystävyysranneke/avaimenperätuunauspajasta. Toimintakeskus Siivessä päästään taiteilemaan käsillä vauhdikkaassa tuunauspajassa ja Toimintakeskus Takitsulla voi tuunata itselleen upean kasvomaskin. 

Sarjakuvanäyttely Ja Jalokivigalleriassa pääset tutustumaan tiettävästi maailman pohjoisimpaan pysyvään sarjakuvanäyttelyyn ja ihastumaan Suomen kuninkaan kruunuun. Aineen Taidemuseossa Torniossa, Kemin Pirtissä ja Sataman Krouwissa nähdään elämyksellisiä teatteriesityksiä. Kinopirtti esittää viihdyttäviä elokuvia kaikenikäisille. 

Tapahtuman järjestelyissä huomioidaan viranomaismääräykset. Pidämme huolta turvaväleistä ja käsihygieniasta. Lisäksi rajoitamme osallistujamääriä.

Tapahtumassa edellytetään maskin käyttöä yli 15-vuotiailta. Maskiin kannattaakin panostaa, sillä paras maski palkitaan! 

Taiteiden yötä on mahdollista seurata myös livestreamina Kemin kaupungin sivuilta sekä kaupungin Facebookista. Koko ohjelmiston ja päivän aikataulun löydät kaupungin tapahtumakalenterista (https://www.kemi.fi/tapahtumat/taiteiden-yo/) ja facebook.com/KeminTaiteidenYo. 

Takaisin listaukseen