20.1.2021

Teatterin ohjelmistossa ja aikatauluissa muutoksia

Kemin kaupunginteatterin esitystoiminta pysyy turvallisuusrajoitusten mukaisesti keskeytyneenä 18.2.2021 asti. Tästä syystä kevään ohjelmistoon ja aikatauluun on tehty useita muutoksia:

Esitykset Jäniksen vuosi ja Kaikki tai ei mitään ovat poistuneet ohjelmistosta. Jälkimmäinen tulee kuitenkin kevään aikana nähtäville taltiointina, jonka esitysajankohdasta tiedotamme erikseen. Valitettavasti turvallisuusrajoitukset eivät mahdollista Jäniksen vuoden kuvaamista.

Timo K. Mukan Maa on syntinen laulu saa ensi-iltansa 20.3. Kemin Pirtillä. Kahlo – Sirpaleita naistaiteilijan elämästä nähdään LumiLinnan tiloissa heti kun kokoontumisrajoitukset sen sallivat. Esitys vierailee Oulun ainakin osittain virtuaalisesti toteutettavilla monologifestivaaleilla 12.-14.2.

Teatterin nuorisolinjan Tulevaisuuden toivot – mekö? nähdään 22.4. alkaen Tullimakasiinilla, mutta Mauri Kunnaksen Apua, merirosvoja! siirtyy kiertueineen kokonaan ensi syksyyn.

Testamenttilahjoituksella toteutettu kulttuurin ja liikunnan yhteinen 2-vuotinen ILMI-hanke päätty tänä keväänä. Teatterin osuus hankkeessa on tuottanut kemiläisille kehitysvammaisille teatteri-ilmaisun opetusta, joka huipentuu yhdessä teatterin kanssa toteutettavaan näytelmään. Ensi ilta on
Leipätehtaalla 16.4.

Poikkeusohjelmistoa

Seuraavan ensi-illan myöhästymisen ansiosta teatterin henkilökunnalla on ollut mahdollisuus valmistaa pienimuotoista poikkeusohjelmistoa. Teatterin sosiaalisen median kanavilla on parhaillaan nähtävillä runokokonaisuus, Tämän haluan lausua, joissa teatterin näyttelijät tulkitsevat itse valitsemiaan tekstejä. Uusi video tulee nähtäville joka toinen päivä.

Laulavat näyttelijät Tatja Hirvenmäki ja Johanna Ahonen ihastuttivat vuoden vaihteessa hoitokoteja ulkoilmassa tapahtuvilla musiikkiesityksillään. Nyt duo Antin ja Juhan ihan mukavat tyttäret jatkaa
kiertuetta uudella ohjelmistolla.

Eväs & elämys on täysin uusi ohjelmistollinen tempaus, jonka teatteri aloittaa yhteistyössä Cafe Hertan kanssa. Kun asiakas tilaa tiettyinä päivinä herkkunsa kotiinkuljetuksella, hän saa kaupan päälle pienen esityksen. Poikkeuksellinen palvelu on saatavilla rajoitetusti viikoilla 3–5. Lisätietoja
Cafe Hertasta.

Teatterin poikkeusohjelmisto on täysin maksutonta.

Lisätietoja antaa teatterinjohtaja Sarianne Paasonen puh. 040 529 4019

Takaisin listaukseen