Pikkupoikia roikkuu leikkitelineessä koulun pihalla.
Sauvosaaren koulun esikoululaiset ehtivät leikkimäänkin. Roikkumassa vasemmalta Leo, Arttu, Eemeli, Oliver ja Georgii. KUVA: NINA SUSI

25.8.2022

Tervehdys koteihin ja kouluille Vahvax-hankkeelta!

Kehitämme kaupungin asukkaiden ja työntekijöiden digitaalisten palveluiden käytön osaamista ja palveluiden saatavuutta Vahvax: digiosaamista ja –palveluja aikuisuuden ja vanhemmuuden vahvistamiseksi -hankkeessa.

Digipalveluiden lisäksi kehitämme kaupungin perhekeskustoimintaa tiivistämällä eri perhepalveluiden toimijoiden yhteistyötä ja lisäämällä kaupunkilaisten tietoa saatavista palveluista mm. sähköisen perhekeskuksen kautta. Perhekeskuksen kehitystyöhön kuuluu myös perheiden kohtaamispaikka Pruntsin Poukaman toiminnan käynnistys.

Hankkeen työntekijöiltä voit pyytää apua sähköisten palveluiden käytössä

Tarvitsetko tukea Wilman tai muissa koulun sovellusten käytössä? Tarvitsetko neuvontaa sähköisissä palveluissa, kuten OmaKelassa, Te-palveluissa tai OmaVerossa? Tarvitsetko lainaan tablet-tietokoneen sähköisten asioiden hoitoon? Suosittelemme perheitä käyttämään aktiivisesti Wilmaa ja koulun sähköisiä oppimisympäristöjä.

Perhekeskus ja perheiden kohtaamispaikka Pruntsin Poukama

Perheiden matalan kynnyksen kohtaamispaikka Poukama on avattu toukokuussa 2022 Pruntsilla. Kohtaamispaikassa tullaan järjestämään lapsille, nuorille, vanhemmille ja perheille laajasti monimuotoista toimintaa. Tällä hetkellä tiloissa toimii kaksi avointa perhekahvilaa ja vertaisryhmiä. Otamme mielellämme vastaan toiveita kohtaamispaikan toiminnasta. Lisää tietoa kohtaamispaikan tapahtumista löydät Facebookista ja Instagramista: @perhekeskuskemissa

Ota rohkeasti yhteyttä

  • Saara Kaarnalinna, 040 509 2718
  • Elisa Perätalo, 040 623 6881
  • Miia Sulasalmi, 040 619 4198
  • vahvax-hanke@kemi.fi
  • Keskuspuistokatu 30, 3. kerros, 94100 Kemi

Joko tunnet nämä perheiden palvelut?

Jos perheessänne on pulmia, ettekä tiedä kuka voisi auttaa, seuraavista linkeistä voi olla hyötyä:

Takaisin listaukseen