4.10.2022

Tiedonkeruu- ja keskustelutilaisuus väestösuhteiden tilasta järjestetään Kemin kulttuurikeskuksessa lauantaina 8.10.2022 klo 12-15

Kemin kulttuurikeskuksessa järjestetään tiedonkeruu- ja keskustelutilaisuus väestösuhteiden tilasta lauantaina 8.10.2022 klo 12-15. Tilaisuus sisältää tiedonkeruun ja keskustelua yhdenvertaisuudesta, asenteista, turvallisuuden tunteesta ja vuorovaikutuksesta sekä ihmisten välisistä suhteista Kemissä. Tervetuloa kertomaan mielipiteesi ja kuuntelemaan muiden kokemuksia!

Tiedonkeruu tapahtuu nimettömänä ja sen tarkoitus on koostaa alueen asukkaiden kokemuksia hyvistä väestösuhteista. Osallistujille on kahvitarjoilu.

Tilaisuuden järjestävät: Kemin kaupunki, Pohjantähti-opisto ja Misters ry osana Rasismin vastainen ja hyvien väestösuhteiden toimintaohjelma-hanketta. Yhteistyössä Lapin ETNO ja Hyvien väestösuhteiden edistäminen -pilottihanke.

Discussion and information gathering event about the state of population relations in Kemi

We invite you to join the information gathering on 8th of October in Kemi`s Cultural Center from 12 PM to 3 PM. Address: Marina Takalon katu 3.
The data collection takes place anonymously and its purpose is to compile the residents` own experiences about the good population relations in the area. Now you have an opportunity to affect and to share your own opinion in English! Event offers a coffee for the participants.

Takaisin listaukseen