Kulmankylän luistelukentän jäädytys meneillään Kuva: Janne Rytkönen

12.12.2023

Ulkoluistelukausi on alkanut

Jungon ulkokaukalo on täysin käyttökunnossa ja kuntalaisten käytettävissä. Kentänhoidosta vastaa jäähalliyhtiö Perämeren Jäähalli Oy. Kentällä on maalit ja kaukalon laidalla on varusteiden vaihtoon lämmin pukukoppi. Kentälle ei myönnetä erikseen harjoitusvuoroja, vaan kaukalo on kaikkien kuntalaisten käytettävissä.

Avojääkenttiä ovat Hepolan, Syväkankaan, Kivikon, Karihaaran ja Koivuharjun koulujen kentät sekä Sauvosaaren urheilupuiston kenttä ja Ajoksen kenttä. Näistä Hepolassa, Sauvosaaressa ja Karihaarassa on pukutilat käytössä.

Pajarinrannan Perhepuistossa (ent. Liikennepuisto) on retkiluistelurata. Myös siellä on luistelukoppi sekä lisäksi harjoittelua varten luisteluapuja.

Pukukopit ovat avoinna maanantaista torstaihin kello 20 asti ja perjantaista sunnuntaihin kello 18 saakka. Viikonloppuina ja arkipyhinä kopit avataan viimeistään kello 10.

Suosittelemme aina asianmukaisten ja jääurheiluun tarkoitettujen kypärien käyttöä ulkojäillä, olitpa sitten liikkeellä jalkaisin tai luistimilla.

Ajantasaiset kunnostustiedot löytyvät kunnostustietojärjestelmä Fluentista: https://kemi.fluentprogress.fi/outdoors

Takaisin listaukseen