1.9.2021

Uusi elinvoimatoimiala esittäytyy


ElinvoimaUutiset


Kemin kaupungin organisaatiouudistuksen myötä kaupunkiimme on syntynyt elinvoimatoimiala. Ja, heti alkuun haluamme esitellä itsemme.

Kemin elinvoimatoimiala koostuu kaupungin elinkeinopalveluista, työllisyyspalveluista, maankäytön, kaavoituksen ja asumisen palveluista sekä Kivalo-opiston palveluista. Eli, varsin vahvalla otteella lähdemme yhdessä rakentamaan kaupungistamme entistä vetovoimaisempaa ja pitovoimaisempaa yritys- ja asuinympäristöä. Kemin tiiviin seutuyhteistyön myötä tulemme säteilemään myös lähialueidenkin elinvoimaisuuteen.

Toimialajohtaja on Mervi Nikander, ja yksiköitä vetävät elinkeinopäällikkö Hanna Alila, työllisyyspäällikkö Riitta Hakala, kaupungingeodeetti Paulus Rantajärven toimiessa maankäytön, asumisen ja kaavoituksen vetäjänä ja rehtori Päivi Remes johtaa Kivalo-opistoa. Kuvassa heidän kanssaan on elinvoimaista henkilöstöä ensimmäiseltä kehityspäivältämme.

Kemin elinvoimatoimialan henkilöstön ensimmäinen kehittämispäivä 24.8.2021

Tulemme jatkossa kertomaan toimialamme uutisia säännöllisesti, ja löydät ne helposti näiltä Kemi-sivuilta sekä KemiCardista. Aiheet tulevat kattamaan koko toimialamme, niin elinkeinon, työllisyyden, maankäytön ja kaavoituksen kuin kansalaisopistonkin laajasta kentästä. Teemme näiden uutistemme kautta toimintaamme näkyväksi kaikille.

Olemme siis uutena toimialana uuden ajan edessä, ja innostuneina aloitamme toimintamme Kemin elinvoimaisuuden hyväksi.

Takaisin listaukseen