Kemi toivottaa uudet yritykset ja yrittäjät tervetulleiksi Kemiin, osaksi alueen innovatiivista ja elinvoimaista teollisuuskeskittymää. Kemin vahva rooli teollisessa toiminnassa tarjoaa valtavasti liiketoimintamahdollisuuksia erilaisille yrityksille.

Meillä on erinomainen logistinen sijainti: Ruotsin rajan läheisyys ja Pohjois-Suomen alueellinen logistinen risteyskohta. Meiltä löytyy lentokenttä, rautatiet, satama ja moottoritie. Juuri sijainti on mahdollistanut kansainvälisen yritysympäristömme!

Kemin kaupunki on sitoutunut kestävän kehityksen edistäjä ja Kemi on Lapin edelläkävijä vihreässä siirtymässä ja kiertotaloudessa.

Kemin elinkeinopalvelut ja Business Kemi tarjoavat asiantuntemusta mahdollisuuksien selvittämisessä ja alueelle sijoittumisessa. Apua on tarjolla kaikille yrityksille muun muassa kehitys- ja kasvupalveluihin, toimintaympäristön kehittämiseen sekä markkinointiin liittyvissä kysymyksissä.

Elinkeinopalveluiden kautta järjestyvät myös yrityksesi liiketoiminnan kannalta tarkoituksenmukaisimmat yritysalueet ja toimitilat ja autamme paikkakunnalle asettautumisessa.

Paikkakuntaan liittyen löytää lisätietoa Asuminen ja ympäristö- sivustolta löytää lisää tietoa. Alueen vuokra-asuntojen välittäjiin voi tutustua vuokra-asunnot-sivustolla.

Tervetuloa menestymään Kemiin!