Kemi toivottaa uudet yritykset ja yrittäjät tervetulleiksi Kemiin, osaksi alueen innovatiivista ja elinvoimaista teollisuuskeskittymää. Kemin vahva rooli teollisessa toiminnassa tarjoaa valtavasti liiketoimintamahdollisuuksia erilaisille yrityksille. Erityistä tarvetta on esimerkiksi kiertotalouden, teollisuuspalvelujen, infrastruktuurin ja logistiikan aloilla.


Kemin elinkeinopalvelut ja Business Kemi tarjoavat asiantuntemusta mahdollisuuksien selvittämisessä ja alueelle sijoittumisessa. Apua on tarjolla sekä aloittaville että jo olemassa oleville yrityksille mm. kehitys- ja kasvupalveluihin, toimintaympäristön kehittämiseen sekä markkinointiin liittyvissä kysymyksissä. Elinkeinopalveluiden kautta järjestyvät myös yrityksesi liiketoiminnan kannalta tarkoituksenmukaisimmat yritysalueet ja toimitilat ja autamme paikkakunnalle asettautumisessa.

Asuminen ja ympäristö- sivustolta löytää lisää tietoa paikkakuntaan liittyen. Alueen vuokra-asuntojen välittäjiin voi tutustua vuokra-asunnot-sivustolla.

Tervetuloa menestymään Kemiin!