Syväkankaan koulu

Syksyn auringossa loistava Syväkankaan koulu

Syväkankaan koulu on reilun viiden sadan oppilaan 1-9 yhtenäiskoulu Kemissä. Koulussamme toimii esiopetus, maahanmuuttajien valmistava opetus ala- ja yläkoulussa sekä yläkoulun pienryhmä. Oppilaaamme asuvat pääasiallisesti keskustassa, Haukkarissa, Syväkankaalla ja Takajärvellä. Koulumme lukuvuosioppaaseen on koottu koulun arkeen liittyviä asioita ja ohjeita oppilaille ja vanhemmille.

Syväkankaan koulun arkea

Syväkankaan koulun toiminta-ajatuksen mukaan yhteistoiminnallisessa ja turvallisessa koulussa kasvaa itseensä luottavia, vastuullisen työnteon ja kulttuurin merkityksen ymmärtäviä nuoria.

Koulumme auditoriossa on kuvia ja esineistöä Jope Ruonansuun taiteilijauran ja elämän varrelta. Näyttelyn pääteeman mukaan rankastakin koulukiusaamisesta voi selvitä kun jaksaa uskoa itseensä ja omiin vahvuuksiinsa. Jope toteaakin, että "kiusaaminen ja toisen nolaaminen on merkki omasta heikkoudesta ja pajasta olosta, johon tulee hakea apua."

Koulumme valinnaiskuvataiteen oppilaat ovat yhdessä kuvataiteen opettaja Kaisa-Leena Väänäsen kanssa tehneet syksyllä 2017 koulumme käytäville mukaelmia satavuotiaan kotimaamme merkittävimmistä taideteoksista.  Mukaelmiiin sekä auditoriossa olevaan näyttelyyn voi tutustua joko koulun toimintapäivinä tai erikseen rehtorin kanssa sopimalla.

Syväkankaalla tapahtuu

Alakoulun joulujuhlaa juhlitaan to 19.12. klo 18 - 19.30 koulun liikuntasalissa. Yläkoulun juhlan vuoro on pe 20.12. klo 9 - 11. Tervetuloa juhliimme!

Voit seurata arkeamme Instagramissa syvakankaankoulu  .

 

 

 

Yhteystiedot

Syväkankaan koulu
Kulmatie 7
94700 Kemi
016 259 834

Henkilökunnan yhteystiedot löytyvät alasivulta henkilökunta.