Syväkankaan koulu

Jopen esineistoa

Yhteistoiminnallisessa ja turvallisessa koulussa kasvaa itseensä luottavia, vastuullisen työnteon ja kulttuurin merkityksen ymmärtäviä nuoria.

Jorma ”Jope” Ruonansuun näyttely auditoriossa

Koulumme auditoriossa on kuvia ja esineistöä Jope Ruonansuun taiteilijauran ja elämän varrelta. Näyttelyn pääteeman mukaan rankastakin koulukiusaamisesta voi selvitä kun jaksaa uskoa itseensä ja omiin vahvuuksiinsa. Jope toteaakin, että "kiusaaminen ja toisen nolaaminen on merkki omasta heikkoudesta ja pajasta olosta, johon tulee hakea apua."

Sydämellinen kiitos kaikille näyttelyn mahdollistaneille tahoille; Jope Ruonansuu perheineen, opettajat Olli Kelhä ja Kaisa-Leena Väänänen, toimittaja Risko Koskinen, kouluisäntä Ilpo Pikkarainen, 9. luokan Jope-näyttelyn työryhmä, Syvitsyn vanhemmat ry, Pohjolan Sanomat, Filmikulma, Etra Oy sekä mainostalo Tarrakopla.

Näyttelyyn voi tutustua joko koulun toimintapäivinä tai erikseen rehtorin kanssa sopimalla. 

Syväkankaalla tapahtuu

UUDISTUKSIA JA VARMENNUKSIA KOULUAMME KOSKEVISSA ASIOISSA

Alakoulun valinnaisaineet jaksottuvat viikosta 48 (Marraskuu 2017) aina viikkoon 20 (Toukokuu 2018) asti. Oppilaat on jaettu ryhmiin ja jokaisella heistä on kaksi valinnaisainekokonaisuutta. Odotettavissa haastavaa tekemistä ja iloista ilmettä!

Yläkoulun musiikin valinnaisryhmä kiertää kaikissa Kemin kaupungin vanhainkodeissa esiintymässä Lucian eli valon päivänä 13.12.2017.

Yhteystiedot

Syväkankaan koulu
Kulmatie 7
94700 Kemi
016 259 834
syvakankaan.koulu@edukemi.fi
Instagram syvakankaankoulu, syvakankaankotsa
Snapchat syvakankaan koulu