Mutkatonta menoa pohjoisen meren rannalla – näkökulmia kemiläisyyteen ja kemiläiseen arkeen. Ihmekaupungin ihmisiä -blogia on julkaistu maaliskuusta 2019 alkaen.

Blogin kirjoittajina aloittivat keväällä 2019 Anna Huhtilainen, Eija Kinnunen ja Santeri Lindholm. Syksyllä 2019 kirjoittajajoukko kasvoi neljään, kun Anna Eveliina Koivunen tuli mukaan.

Kirjoittajat ovat vaihtuneet vuoden 2020 kesällä ja syksyllä. 2020–2021 Ihmekaupungin ihmisiä -blogiin postasivat Fanni Frant, Pentti Korpela, Janne Kuoppala ja Heli Veijola.

Maaliskuussa 2021 Pentti Korpela jätti bloggauksen kiireiden vuoksi ja joukkoon liittyi Mervi Nikander. Kevään ja kesän 2021 aikana vakituiset vuorot päättyivät. Kesän ja syksyn 2021 aikana julkaistiin satunnaisia blogeja Pentti Korpelalta, Johanna Virkkuselta ja Eija Kinnuselta.

Uusi vuosi ja uudet kujeet! Helmikuussa 2022 blogi sai jatkoa Joonas Berghällin videosarjalla Joonaksen vuosi. Videot löytyvät myös kaupungin Youtube-kanavalta soittolistana.

Mitäs meillä? Vuonna 2023 tapahtumakoordinaattori Aurora Loukusa toimittaa podcastejä, joissa tutustutaan vapaa-aikaan liittyviin palveluihin ja tapahtumiin. Pysy kuulolla!