Syväkankaan koulu

Jopen esineistoa

Yhteistoiminnallisessa ja turvallisessa koulussa kasvaa itseensä luottavia, vastuullisen työnteon ja kulttuurin merkityksen ymmärtäviä nuoria.

Jorma ”Jope” Ruonansuun näyttely auditoriossa

Koulumme auditoriossa on kuvia ja esineistöä Jope Ruonansuun taiteilijauran ja elämän varrelta. Näyttelyn pääteeman mukaan rankastakin koulukiusaamisesta voi selvitä kun jaksaa uskoa itseensä ja omiin vahvuuksiinsa. Jope toteaakin, että "kiusaaminen ja toisen nolaaminen on merkki omasta heikkoudesta ja pajasta olosta, johon tulee hakea apua."

Sydämellinen kiitos kaikille näyttelyn mahdollistaneille tahoille; Jope Ruonansuu perheineen, opettajat Olli Kelhä ja Kaisa-Leena Väänänen, toimittaja Risko Koskinen, kouluisäntä Ilpo Pikkarainen, 9. luokan Jope-näyttelyn työryhmä, Syvitsyn vanhemmat ry, Pohjolan Sanomat, Filmikulma, Etra Oy sekä mainostalo Tarrakopla.

Näyttelyyn voi tutustua joko koulun toimintapäivinä tai erikseen rehtorin kanssa sopimalla. 

Syväkankaalla tapahtuu

Tulevia tapahtumia
#BeActive - Euroopan urheiluviikon tapahtuma yläkoululaisille ja Lappian opiskelijoille Tervahallilla tiistaina 26.9. Lisätietoja löydät klikkaamalla linkkiä BE ACTIVE 2609.

Tule kuuntelemaan, mitä mieltä lapsesi ja nuoresi on tasa-arvosta ja yhdenvertaisuudesta. Kemiläisten vanhempien yhteinen vanhempainilta kulttuurikeskuksessa ti 10.10. klo 18-20. Tervetuloa kuuntelemaan lasten ja nuorten ajatuksia!

Tiedotamme lukuvuoden tapahtumista Wilmassa. Tapahtumien lisäksi järjestämme vanhempaintapaamisia. Tervetuloa Syväkankaan koululle!

Yhteystiedot

Syväkankaan koulu
Kulmatie 7
94700 Kemi
016 259 834
syvakankaan.koulu@edukemi.fi
Instagram syvakankaankoulu, syvakankaankotsa