Syväkankaan koulu

Yhteistoiminnallisessa ja turvallisessa koulussa kasvaa itseensä luottavia, vastuullisen työnteon ja kulttuurin merkityksen ymmärtäviä nuoria.

Tervetuloa kodin ja koulun yhteisin tapaamisiin

Koulumme väki haluaa kutsua kotiväen aamukahville Kodin ja koulun päivänä perjantaina 30.9. klo 8.00 - 9.30. Kahvikupposen ääressä voimme vaihtaa kuulumisia ja ajatuksia. Luokkiemme ovet ovat auki aamutunnin aikana, jolloin voitte käydä tutustumassa oppitunteihin sekä niiden toimintoihin. 

Seuraava yhteisnen  tapaamisemme on lauantaina 29.10. Puramme tällöin koko koulun yhteisen monialaisen oppimiskokonaisuuden Koti Syväkankaalla. Koko koulun väki toivoo, että mahdollisimman monesta kodista voitaisiin käydä ihastelemassa lasten ja nuorten tekemiä töitä. esitelmiä ja esityksiä. Halutessanne voitte osallistua koulun esittelykierrokselle. Lähetämme tapahtumaan vielä erillisen kutsun tarkkoine aikatauluineen. Tervetuloa Syväkankaan koululle! 

Lauantaina 29.10. vietämme Koti Syväkankaalla-teemapäivää yhdessä kotien kanssa

Viikko 42 on syyslomaviikko. Viikolla 43 koulullamme oppilaat ja henkilökunta uurastavat Koti Syväkankaalla laaja-alaista oppimiskokonaisuutta. Pyrkimyksenä tuolla viikolla on laajentaa ja syventää tietoja, taitoja, arvoja ja asenteita jokaisen oppilaan ikätaso huomioiden. Viikolla käsityksemme ympäristöstämme tarkentuu ja syvien vahvuuksien kautta etsimme omia vahvuuksiamme.

Koska koulun työpäiväksi on päätetty tuo otsikossa mainittu lauantai, tarkoittaa se sitä, että vastaavasti maanantai 5.12. on vapaapäivä. 

Yhteystiedot

Syväkankaan koulu

Kulmatie 7

94700 Kemi

016 259 834